Напишете дума/думи за търсене

2-те най-лековерни зодии

Ако всяка година организирате изненадващо парти за рождения ден на приятелката си и въпреки това тя всяка година наистина е сюрпризирана от това, може би е най-доверчивият човек на света по рождение.
А може би и звездите има какво да кажат по въпроса.
Кои зодии са най-лековерните и кои е почти невъзможно да бъдат излъгани?

Лъв
Гордият Лъв ще си падне по всичко, стига да подхранва закодираната му нужда от валидация. Този огнен знак живее за добър комплимент, така че като нищо може да се окаже влюбен в амбулантен търговец, който продава козметика от врата на врата и който похвали доброто състояние на кожата му. Одобрителен коментар за новото му яке или фина похвала за страхотната му прическа и Лъвът е паднал в капана. Докато чува нещата, които иска да чуе, той често ще се съобразява с обстоятелствата, които го заобикалят.

Риби
Известно е, че Рибите усещат всички чувства, които ги заобикалят - техните, вашите, кучешките, котешките. Това е типичната съпричастност на Рибите, която понякога пречи на тяхната логика. Тези хора с готовност ще отворят портфейлите си за организация с непотвърдено реноме и със странен имейл адрес, в който се твърди, че храни бездомните или събира пари за мисия в Африка. Ако усетят, че има бедствие около тях, Рибите ще искат да направят всичко възможно, за да подобрят ситуацията. Този воден знак е податлив на фантазии, така че може да се окаже омагьосан от „богат нигерийски принц“, който случайно се е натъкнал на него в Tinder.

3 знака, които е трудно да бъдат излъгани

Дева
Едно нещо, което не може да направите, е да отидете при Дева, без да сте наясно с фактите, защото тази икона на перфекционизъм ще анализира ситуацията до смърт, преди да бъде убедена в нейната легитимност. Измамниците, които твърдят, че могат да превърнат 100 лева в 10 000 лева, имат проблеми, ако смятат, че Девата ще се върже на това. Този изключително търпелив, ултрапрактичен земен знак ще проверява факти, ще търси минала история, ще иска счетоводни баланси, преди да вземе решение.


Скорпион
Неговата склонност към подозрение граничи с параноя, затова Скорпионът винаги е готови да свали маската на създателите на проблеми. Той е известен следовател и крал на разпитите, така че лъжците трябва да се пазят от него. Тези обитатели на сенките са известни с интуицията си и обичат да имат надмощие, така че те са способни да подушат отдалече измамата и лъжата.

Телец
Хората от този знак обичат последователността и яснотата, така че всяко увъртане е автоматично развято червено знаме за тях. Макар и не чак толкова придирчиви, колкото събратята си от зодия Дева, Телците често използват бавния и стабилен подход, оценявайки напълно ситуацията и претегляйки плюсовете и минусите, преди да вземат решение. Всеки прекалено амбициран продавач, който се опитва да накара Телеца да влезе в капана на импулсивна покупка, ще се провали с гръм и трясък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X