Напишете дума/думи за търсене

Най-големите мислители в зодиака

Възможно ли е заради зодиакалния ви знак да сте един от хората, които постоянно премислят тази или онази случка, това или онова решение, които витаят в главата ви, пречейки ви да спите през нощта?

Изключването на мозъка след дълъг и уморителен ден звучи като наистина добра идея, но понякога не успяваме да го направим. Тялото е изтощено, но умът ви се състезава, претъпкан от безброй мисли, произтичащи от страха, че няма са успеете в нещо, което сте си начертали.

За да избегнете провал и да сведете до минимум възможно най-много грешки, обичате да се подготвяте за всичко, което би се изпречило на пътя ви. Това обаче затруднява ежедневието ви в настоящето, защото умът ви не ви позволява. Това са всички онези „ами ако“ и „може би“, онези хипотетични и бъдещи сценарии, които е вероятно да се случат, които ви държат будни през нощта.

Ако смятате, че е напълно невъзможно да натиснете спирачките на вашето съзнание, има вероятност Вселената да има някои отговори за вас.
Искате ли да знаете дали вашият зодиакален знак е причината да сте един от многото премислящи отново и отново?

1. Водолей
Умът ви притежава голяма дълбочина и има способност да се чуди. Това, което другите биха могли да считат за ваша благословия, може да е обременяващо проклятие за вас. Вие сте изключително умни, което означава, че имате хиперактивен ум, който преминава през множество перспективи и теории. Непрекъснато обработвате всичко, което консумирате със сетивата си, на ниво, до което повечето хора не са в състояние да достигнат.

2. Дева
Вие сте абсолютен перфекционист. Микроуправлението е по-скоро импулс за вас, защото искате всичко да функционира правилно. Това често причинява много стрес за ума ви. Вие решавате проблеми на обсесивно ниво. Когато срещнете трудност, която ви гледа право в очите, не си позволявате да продължите, докато не бъде преодоляна. И след като този проблем е решен, намирате за надвиване друг.

3. Близнаци
Вие лесно се разсейвате и сте склонни да променяте фокуса си от едно към друго нещо твърде бързо. Това ви оставя с ум, пълен с мисли, които са крайно неорганизирани. Те са наистина неструктурирани и това е причината за абсолютната хаотична бъркотия в мозъка ви.

4. Стрелец
Единствената причина да сте човек, който премисля отново и отново, се дължи на естествената ви липса на ангажираност към всичко. Страхът да не направите грешен избор, ви затруднява да се ангажирате дори с едно-единствено решение. Винаги искате да сте сигурни, че вземате разумни становища за каквото и да било - и в резултат на това премисляте постоянно. Вие често сте жертва на безброй вътрешни дебати заради решенията, които вземате.

5. Скорпион
Трудно се доверявате на околните и в резултат на това сте много затворени. Като Скорпион вие сте изключително преценяващи. Когато общувате с други хора, сте склонни да ги анализирате, за да сте сигурни, че не искате да се поставяте в положение на слабост, когато сте с тях.

6. Козирог
Вие сте много педантични и старателни за всичко. Като Козирог мечтаете нашироко и сте човек, който постоянно се надскача. Винаги искате да сте сигурни, че всичко, което правите, се случва с правилния темп и структура и има смислена цел. Пропилените усилия са голямото нещо, което искате да избегнете. Това е огромна причина, поради която сте един от преосмислящите знаци, и за вас са важни планирането и подготовката във всичко, което правите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X