Напишете дума/думи за търсене

10 очебийни признака, че партньорът ни не е нашата сродна душа

6. Не се забавлявате покрай тях

Вашият партньор се интересува само от дивана вкъщи, а вие искате да излезете на разходка с него, или да отидете на вечеря. Рядко двамата се съгласявате с нещо, свързано със свободното си време.

7. Той не подобрява живота ви

Вие заслужавате някого, който ще помогне да се надскочите и да ви кара да чувствате, че за вас няма невъзможни неща. Сродната душа ще ви покаже по-добрата страна на живота - страна, която дори не сте знаели, че съществува. Ако партньорът не подобрява живота ви, трябва да сте с някого, който ще го прави.

8. Вие сте пълни противоположности

Той обича да пребивава в затворени помещения, докато вие обичате прекарвате колкото се може повече време на открито. Искате деца, но той не, харесва домашни любимци, но вие не. Не е нужно да се срещате с някого, който е точно като вас, но няма нужда и да сте пълните противоположности. Разликите са добре дошли, ако се срещате по средата. Но има някои неща, за които може да не сте склонни да правите компромиси.

9. Представяте си, че имате връзка с други хора

Може от време на време да се заглеждате в чужди хора по улиците – напълно е нормално. Но ако може да си представите, че имате връзка с някой друг, имате съмнения и понякога ви се ще да не сте в тази връзка, това е знак, че може би сте на грешното място. Ако наистина партньорът ви беше "единственият", идеята да не бъдете с него щеше да ви натъжи.

10. Просто знаете, че не е за вас

Ако има нещо, което ви кара да се чувствате в грешната връзка, това най-вероятно е, защото сте наистина в такава. Доверете се на интуицията си.

Сродната душа ще накара стомаха ви да пърха, а сърцето да прескача бясно, когато срещнете правилния за вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X