Напишете дума/думи за търсене

Приложения, които може да ни срещат с любовта

Малцина най-вероятно не са чували за апликацията Tinder, която сближава хората понякога любовно, друг път само плътски.
Макар отдавна да е короновано за първенец в своята категория, има и други приложения, които ще ви срещнат с любовта

Align
Ако сте от хората, които се осланят на звездите, то това приложение е именно за вас. Намерете с него предопределената ви сродна душа. То ви дава възможност да видите дали сте съвместими на космическо ниво благодарение на шест отличителни черти.

Bumble
Известно е като приложението на феминистките, защото тук жените първи правят първата крачка. Удобството тук е, че софтуерът автоматично изтрива вашата покана, ако не сте получи отговор 24 часа. Никой не трябва да бъде преследван от своите неуспехи, нали?

Happn
Въз основа на вашите локации през деня апликацията дава информация на останалите ползватели, че вие сте близо до тях и колко пъти сте пресекли пътищата си и къде точно.

How About We
Този софтуер измислен така, че да помага на тези, които дирят любовта, предлагайки им различни идеи за това къде бихте могли да отидете на първа среща. Има и елегантна интерактивна карта, която показва кой друг е в района около вас и е настроен за разговор, за хапване или за напитка.

Tastebuds
Търсите с кого да споделите любовта си към музиката, то тогава това приложение ще ви свърши работа. Друго си е да отидеш на концерт на любимия си изпълнител с някой, който вече е започнал да вълнува съществото ти. Tastebuds дава допълнителна възможност да разменяте съобщения, свързани с предстоящи музикални събития.

Tindog
Това е за собствениците на кучета, които се разхождат в парка не само за да подиша домашният им любимец чист въздух. Това приложение подсказва кои от кучелюбителите имат желание и за среща. Пък току-виж не само животните се влюбили.

Score
Апликацията е базирана на редица въпроси, които ще ви помогнат да разчупите ледовете и да разберете интересите на другия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X