Напишете дума/думи за търсене

Неща, заради които мъжете напускат жените

Сигурно ви се е случвало да познавате някоя двойка, която толкова много харесвате - как изглеждат заедно, как си подхождат, все едно са родени един за друг, как мило се държат един с друг и тайно се целуват бързо, когато си мислят, че никой не ги гледа. И изведнъж чувате, че са се разделили и нищо не е останало от идеалните отношения помежду им.

Психолозите изкарват маса пари да спасяват разбитите сърца след подобна връзка.

Защо се случва това? Ето 10 причини, които карат силния пол да каже край. Или по-точно какво правят несъзнателно жените, за да заслужат статут “необвързана”.

Когато маниерничите и постоянно сте в роля

Някои дами са прекрасни, но само до момента, в който си отворят устата. Скоро мой познат ми разказа как е бил на среща в ресторант с жена с впечатляваща външност и още по-впечатляващи претенции.

Когато дошла сервитьорката обаче, той просто умрял от срам. Дамата си поръчала най-скъпото ястие от менюто, въпреки че дори не можела да произнесе името му правилно. След което използвала обръщението “ма”. Случката била достатъчна това да бъде първата и последна среща.

Хубаво е, когато една красива дама се изказва интелигентно, но е отблъскващо, когато това е поза. Бъдете себе си.

Ако печелите повече от мъжа

Повечето мъже не биха били доволни жената да изкарва повече пари от тях. Това ги комплексира и започва да се отразява на отношенията.

Мъжът не се чувства пълноценен и потиска партньорката си с цел да я превъзхожда ако не в едно, то поне в друго отношение. Доказано е, че подобен тип връзки по-често приключват с раздяла.

Кухнята е тема “табу” за вас

Да се затворите вкъщи и да приготвяте грижливо вечерята на своя избраник, да гладите пердета и перете чорапи още от втората среща, понякога предвещава раздяла. Според практиката на някои психолози по този начин мъжът спира да приема жената като умствено предизвикателство, защото има усещането, че тя си дава прекалено много зор още от самото начало и няма какво повече да покаже занапред.

Това съвсем не значи, че жени от типа “Не мога да готвя, не мога да мия чинии, защото ще си счупя нокът и разваля маникюра” се нравят на мъжете. За това, както във всяко нещо, и тук трябва да има баланс. И не е казано, че трябва да бъдете кулинарна стихия. Старанието винаги се оценява.

Флиртувате с приятелите му

Само си представете как се чувствате вие, когато гаджето ви сваля всяка срещната пред вас. Или най-добрата ви приятелка? Не правете това, което не пожелавате на себе си. Щом, без много да мислите, сте готова да флиртувате с други мъже, е логично той да се замисли какво точно прави с вас.

Карате го да се чувства като “чехльо”

Мъжете искат да прекарват време с приятелите си - да пият по бира, да не се съобразяват с речника си, да си поговорят за коли и жени, да изтъкнат мъжествеността си, да погледат мач.

Може да чуете за един мъж, че е под чехъл, когато забрави за приятелите си, защото постоянно е закачен за полата на жена си.

Това определение е изключително обидно за него. Ако го спирате да докаже обратното, той ще го направи въпреки мнението ви. Ако непрекъснато го лишавате от мъжката му компания или вечно му натяквате за нея, ще го отблъснете от себе си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X