Напишете дума/думи за търсене

Неща, заради които мъжете напускат жените

Говорите постоянно за бебе и брак

Повечето представителки на нежния пол се разтапят при вида на малко сладко бебе. Нещо нормално. Но има и такива, които прекаляват с разговорите за сериозни отношения. Готови са още на следващия ден да се снабдят с лигавник и столче за хранене.

Първосигналната защитна реакция от страна на мъжа е предвидливо да направи крачка назад. Я помислете какво възниква в главата му при тези думи - край с купоните, край с вечерите по мъжки, добре дошло безсъние и бебешки плач.

Доказано е, че по-голям успех във връзките имат жените, които твърдят, че не търсят нищо сериозно. Именно тогава те се превръщат в цел за покоряване.

Вие сте втората му майка

“Прибери си чорапите от земята”, “Внимавай да не изцапаш покривката” - тези реплики досущ напомнят на строгата майка от детството. И как да не избяга или да направи точно обратното на думите ви.

Казва, че ще се обади след 10-ина минути, а звъни след няколко часа. Първоначално му се карате, но след една мила дума сте готова да свалите света в краката му. И не се сърдете, ако ви отговаря заядливо или никога не е доволен. При него се задейства синдромът на малките момченца, които искат нещо от майките си и все не са удовлетворени от полученото просто защото знаят, че могат да ги разиграват до безкрай.

В природата на мъжете е заложен инстинктът на преследването, на това да играят и доказват мъжествеността си. Мислите ли, че биха преследвали жена, която напомня досущ ядосаната им майка?

Държите се като златотърсачка

Дали вследствие на световната финансова криза или на нещо друго затруднения застигнаха и така наречените златотърсачки.

На всеки мъж му е приятно да доминира над половинката си и финансово, и да  угажда, но не и когато това е всекидневие. Със сигурност нито един мъж няма да е съгласен да го търсите само когато ви се ходи на море или планина, или да чува изречението “Ако не ми купиш нови ботуши, значи не ме обичаш”.

 Мъжете харесват самостоятелните жени, които могат да покриват нуждите си сами. Именно тогава за тях е още по-голямо удоволствие, когато се “погрижат” за такава дама.

Повтаряте непрестанно, че сте дебела

Едва ли има мъж, който не би се впечатлил от жена с изваяна фигура, но със сигурност, ако в ресторант извадите калкулатор и започнете да пресмятате калориите, които се каните да погълнете, това няма да го остави очарован.

Силният пол обича да вижда последиците от усилията ви, но не и какво точно правите, за да ги постигнете - също както при грима и прическата. Навярно сте чували за вица, в който жена пита мъжа си дали дадена рокля  седи добре и дали е достатъчно слаба в нея. Ако той  каже, че изглежда супер, тя си мисли, че не е достатъчно хубава. Ако пък  каже, че не изглежда добре, тогава настъпват размирни времена.

Повтаряйки постоянно на глас колко е дебела, една жена запаметява това в мозъка на мъжа си. Той спира да я приема като привлекателен обект. Неслучайно е казано, че красотата и привлекателността идват отвътре. Нищо не привлича силния пол така, както самоуверената дама.

Ходите с ролки на главата и чистите банята пред него

Всяка дама се старае да изглежда добре на първа, втора и трета среща. Какво се случва обаче, когато Пепеляшка изчезне?

Мъжете харесват естествено изглеждащите дами, но не и неподдържаните жени. Никой не иска от вас да лягате и да ставате със сажди над очите. Лек грим и поддържана прическа не костват много.

При първите ви срещи мъжът дава заявка за това, което вижда. Няма да е доволен, ако получи различно от пожеланото с течение на времето.

Поставете се на негово място и си представете как всяка вечер лягате до партньора си, чието лице е покрито с маска. Все едно сте до сфинкс, да не говорим, че не е възможно дори да го целунете.

Но има жени, които със събуждането си първо се гримират, след това правят всичко останало, дори и чистят.

Когато мъжът се прибира вкъщи, той е убеден, че любимата му е красива заради него.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X