Напишете дума/думи за търсене

Каква е подходящата прическа за всяка зодия (галерия)

Всяка от нас е експериментирала поне с три прически през живота си. Някои ни подмладяват, други пък не са съвсем за нас. Какво казват звездите за правилността за избраната от нас форма на косата.

Овен

Дамите от тази зодия обичат предизвикателствата и вълнуващите неща. Това се изразява и в прическите им, които непрекъснато се менят. Въпреки това не могат да устоят на абсолютно права коса.

Телец

Този знак е известен със своята пестеливост, която е отразена достатъчно добре и в избора на прическа. Дамите Телци предпочитат да не дават прекалено много средства за подстрижка или за продукти за коса. Веднъж избрали своята прическа, може да останат с нея няколко години. Обичайно се спират на дължина до раменете.

Близнаци

Вие обичате красиво стилизираните прически, но няма да откажете и на прическа, която е събрана в необуздано кокче. Зависи от деня и от настроението ви. Склонни сте за нула време да преминете от едната крайност в другата, без това да притеснява самочувствието ви.

Рак

Момичетата, родени под този знак, предпочитат дългата коса. Харесват да я усещат мека и въпреки това са доста пестеливи на продукти за коса. Всичко, което им трябва, за да изглеждат приказни в своята нежна женственост, е достатъчно гъвкава прическа, която да им служи от сутрин до вечер.

Лъв

Лъвиците се чувстват комфортно в кожата си и нямат нищо против да са под светлината на прожектора. Заради това те са привлечени от прически, които са изтънчени. За тях най-подходящи са каретата и спираловидните къдрици.

Дева

Жената Дева харесва женствеността си. Тя е много практична и автентично натурална и предпочита прически, които държат косата далеч от лицето. На нея й прилягат небрежни кокове или такива, които са разположени в горната част на скалпа. О, и никога не е излишна доза екстравагантност.

Везни

Дамите от тази зодия са със свободен и нежен дух и показват това често с прическите си. За тях липсата на конкретна прическа е прическата, която им е най-удобна. Дори и да са на опашка, те все ще оставят няколко кичура, които да флиртуват с раменете.

Скорпион

Представителките на тази зодия са достатъчно фокусирани върху целите си, за да не искат нищо да застава на пътя им. Дори това да е косата им. За тях най-емблематична прическа би била симпатично разрошен кок, прихванат в горната част на главата.

Стрелец

Дамите Стрелец са близки като разбиране до Скорпионите стане ли дума за аксесоари за коса и прически. На тях не им е нужно нищо, което да стяга порива на вятъра в косите им.

Козирог

Жената Козирог е стабилна и на нея може да се разчита винаги. Едва ли би била голяма изненада, ако я видите на опашка. Не й пречи и свободно да пада върху раменете.

Водолей

Независимият дух на тази зодия се вижда и в избора на прическа. Жената от този зодиакален знак обича да сплита косата си в небрежна плитка или да я оформя в половинчат кок. На която от двете прически да се спрат, все обират комплиментите на другите.

Риби

Харесвате косата ви да изглежда добре, но не искате да прекарвате тонове време всяка сутрин за нея и нейния вид. Предпочитате да я носите или права, или къдрава, или леко начупена.

снимки: http://allwomenstalk.com/

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X