Напишете дума/думи за търсене

Нейно величество дънковата риза

Дънковата риза е един от най-симпатичните трендове, които никога не се провалят, стане ли дума да направим впечатление през по-студените сезони. Ако имате такава дреха в гардероба си, но сте я неглижирали отдавна, ето няколко идеи, които може да ви помогнат да изтупате нафталина от нея.

С дънки по тялото и неонови обувки

За дните, в които студът не напомня така бясно за себе си, винаги може да поканим върху краката си балеринки с тънки подметки. Изберете ги в по-активен цвят, допълнете с дънки по тялото, а на върха на модната пирамида сложете дънковата риза. О, и не забравяйте огледалните слънчеви очила – особено модерни напоследък.

С кожен колан

Едно от удобствата на дънковата риза е свързано с това, че тя не е сноб. Няма нужда винаги да я съчетаваме със себеподобни. Поли тип молив от букле в светъл нюанс, кожен колан, уж небрежно завързан за кръста, и лачени обувки на висок ток са достатъчни, за да се чувстваме фешън уверени.

С пончо

Какъв по-адекватен спътник за градската ви разходка от куче, дънкова риза и пончо. И както вече казах, не оставяйте вкъщи очилата срещу слънце. Хем са непреходен аксесоар, хем може да ви влязат в употреба срещу светлото на есенното слънце.

Със свръхголям пуловер

Винаги сте в крак с модата, ако изберете дънкова риза и развлечен пуловер с огромна яка. Не се свенете да ги допълнете с чанта с дебела верига и клин от лъскава материя.

С жилетка

Съчетанието дънкова риза, клин и жилетка е сътворено в рая, както англоезичните хора обичат да казват. Приобщете към тях вълнени чорапи до коляното и ботуши със същата дължина – безценен моден замисъл за свободното ви време или за игра с децата.

С дълго палто и лачени кецове

Изберете панталони по тялото, акомпанирайте ги с тишъртка, отгоре нахлузете разкопчана дънкова риза, върху нея кашмирено палто и завършете ансамбъла с лачени кецове с дебела подметка. Идеална хрумка за офисния ви петък.

С тюл и каубойски ботуши

Кой казва, че булката винаги трябва да е в бяло и в дълго. Колко по-свежо би било да се омъжите в екрю пачка на волани до коленете, каубойски ботуши и дънкова риза. Бъдете сигурни, че ще говорят за вас дълго време, след като премине сватбеният махмурлук.

С перли и сако

Най-вероятно първата ни мисъл за бижу, стане ли дума за дънкова риза, би бил велурен шнур, завързан около врата. Но ако искаме да разбием стереотипите, то тогава най-добре да посегнем смело към кутията с украшения и да отдадем значимото на нанизите с перли. Блейзерът ще свърши останалото за тоалета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X