Напишете дума/думи за търсене

Нежни тоалети за днешния празник

Празникът на влюбените предполага тържественост, повишена емоционалност, романтична вечеря и красиви дрехи.

Дантелена рокля

Ако любовното ви пиршество започва още от обяд, няма по-подходящ аутфит от дантелена рокля в цвета на страстта, черен клин, обувки на ток и чанта в различен колорит. За разкош може да приберете косата в кок или някакво негово подобие.

Сърце върху пуловера

Пръскате любов и искате да няма съмнение у никого за това, което изпитвате? Тогава най-удачният вариант за празничен тоалет за вас би бил пуловер с голямо сърце върху него. Едрите и блестящи бижута никога не са излишна компания за любовта и за модата.

Розова пачка

Решили сте с любимия да отпразнувате емоционалния празник в нашумял бар. В такъв случай на вас ви се падат розовата пачка и бялата блуза с дълъг ръкав. Изберете металикови обувки с цвета на старо злато и клъч в същата гама. Прическата може да е изцяло права или на фамозни букли.

Кожа и любов

Този тоалет е абсолютно подходящ за всяко време на годината, но е особено сърцат за Свети Валентин. Памучна рокля с един от символите на любовта, придружен от червено кожено яке – безценно. За великолепие поканете върху краката си вълнени чорапи над коляното.

С гумени ботуши

Харесвате по-лежерния стил и почти нищо не е в състояние да ви накара да захвърлите дънките. Дори когато празнувате любовта!Комбинирайте ги с червени гумени ботуши, пуловер на закачливи сърца и чанта в ярък цвят. Идеална комбинация за дъждовен празник или за влюбен пикник.

С бяло туту

На тази тюлена пола до средата на прасеца няма как да натежи червена риза от жоржет с по-широки ръкави. Ако искате да извисите малко силуета, заложете на обувки на ток. Не е задължително да комуникират колоритно с дрехите, но пък никога не вреди, ако вместо чанта в ръката имате балон във формата на сърце.

Бургунди панталони и бяло сако

Червено, още по-червено, бургунди, влюбено. Съчетанието на този цвят кожени панталони по тялото с копринена риза на бели сърца е всичко друго, но не и незабележимо. Обувките на ток са задължителни, както и по-обемната чанта тип плик.

В червено и циклама

Понякога любовта грее и в цветовете на цъфнали циклами. Блуза в тая багра пасва интересно на кървавочервена пола до коленете и на сатенени обувки на ток в същия нюанс. Накитите може да са големи, но чантата по-добре да е дискретна с размерите си.

Като камбанка

Женствеността никога не е излишна. Поканете я и на любовния си празник. Рокля до средата на бедрото ала камбанка е дреха, с която никога не се греши. Цветът оставяме на фешън усещането ви.

Балеринска любов

Не е нужно да се извинявате, ако червеното през този ден ви идва в повече. Заложете на черния тюл, който нежно ще увива краката ви като пола. Допълнете я с блузка с щампа „любов“. Изберете по-артистични бижута. И не забравяйте обувките на ток с блясък.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X