Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за жена Овен

За тези, които не са запознати надлежно с особеностите на зодиака, жената Овен е най-въвлечена в модните дела от целия калейдоскоп зодии. Спомнете си за Сара Джесика Паръкр, останала в историята като Кари Брадшоу. За Ема Уотсън, която след като излезе от образа на Хърмаяни, се превърна в стилна млада жена. Ами Лейтън Мийстър, която вечно ще помним като Блеър от сериала „Клюкарката“. Няма как да сбъркаме стила й. Жената Овен обича да се забавлява с модата и нито за секунда няма да се поколебае да бъде дръзка в избора си на тоалет.

Секси червена рокля

Гардеробът на жената Овен изглежда незавършен без наличието на малка червена рокля с голи рамене и харбали около талията, с която флиртът изглежда стилен. Допълнете я със закачливо портмоне и обувки на ток в металиков нюанс.

Пола с мотиви на ацтеките

Дрехи с мотивите на ацтеките са идеални за войнствения дух на дамите от тази зодия. Къса пола с този принт, подкрепена от любезното съдействие на риза от деним, е тоалет, който си струва да имате под ръка. За разкош подберете едри сребърни бижута и малка чанта в неутрален цвят.

Дълга рокля с цепки

Притежавате крака, които не бива да се крият, но и не харесвате късите дължини. Изберете дълга рокля с предни цепки. Допълнете фешън изявлението й с обувки на висок ток, висок кок и чанта с метални елементи.

Назад към корените

Природата на Овена предполага малко щипка момчешки ентусиазъм. Ако ви е писнало от прекалено женствени тоалети, заложете на прокъсаните дънки, бяла фланелка, черно сако и спортните обувки. А за различност изберете вместо раница дамска чанта.

Кожени панталони и спортна блузка

Никакъв шанс да останете незабелязани, ако се спрете на аутфит, в който съчетавате кожени панталони, червени лачени обувки с каишка покрай глезена, спортна фланелка. Бижутата са добре дошли.

Пола с обем

На жената Овен й приляга лежерността на флоралните мотиви. Ако ги съчетаете с по-обемна кройка, няма да сбъркате. Двукатна пола с жибетка с копчета и сандали на висок ток е удачен тоалет за среща с приятелки или с бъдещата любов.

Червено от главата до петите

Не може без червено, стане ли дума за огнен знак. Жената Овен е жежка и това личи и по модните й разбирания. На нея безкомпромисно й отива червеното от глава до пети. Панталон с ръб, пуловер от кашмир и класически обувки на висок ток чудесно се допълват от чанта тип плик в тотално различен колорит от основния.

Забавен принт

Стана ясно, че тази жена не познава табута в модата. Затова за нея е особено подходящ тоалет със закачлив принт. Рокля на горили, панталони на омари, поли на врабчета е нейната стихия.

Пола тип молив

Това е тоалет, който определено ще обръща глави след жената Овен. Пола тип молив и блуза, покриваща едва бюста от същия ден, е подходяща комбинация за петък вечер. Обувките на ток са задължителни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X