Напишете дума/думи за търсене

Как модерно да скрием коремчето

Ако сте притежателки на неособено стегнат корем, то със сигурност търсите начини хем да го прикриете, хем да изглеждате елегантни. Докато коремче звучи симпатично, със сигурност преливащите паласки и крещящият целулит около пъпа не са най-изисканата гледка на света. Как да прикрием несъвършенствата си, превръщайки ги в ефект на тоалета?

С дънки със средна талия

Ако не искате да преливате като Мишелин, едно от нещата, които първо трябва да направите, е да смените модела на дънките си. Забравете за тези с ниска талия и ги заменете с разновидност със средна на височина талия. По-плитките дънки приканват всеки излишен сантиметър плът да прелее над тях.

С рокля ела, прегърни ме

Роклите, които обгръщат горната част на тялото, са подходящи за всякакви възрасти и за по-щедро откъм плът коремче. Този вид дреха привлича вниманието към най-тънката част от вашия торс и създава визуално силует ала пясъчен часовник.

С дълги и широки туники

Дълги, широки, дори леко раздърпани туника са идеалните дрехи за прикриване на несъвършенствата. Слава Богу, напоследък дизайнерите са доста находчиви в сътворяването на тази разновидност дрехи. Вашият корем ще бъде по-малко видим, а обемът в горната част на тялото ще контрастира доста услужливо на стегнатите ви крака.

С блузи с прилеп ръкав

Този вид дреха е удивително подходяща за фигури с по-изразени коремчета. Обикновено долната част на блузата е подсилена с ластик, който свършва точно в началото на бедрата ви, но пък платът в горната част на тази одежда е достатъчен, за да покрие проблемните зони.

От еластични материи

По-разтегливите тъкани може да са доста подходящи за набръчкания или малко по-големичък корем. Всичко зависи от това как носите дрехите от такъв материал. Добро съчетание за тях са клиновете. Съчетайте и с туника и ще получите един наистина модерен ансамбъл за вашата фигура. Клинът е особено подходящ, защото не притиска корема и той няма никакъв шанс да се покаже неканен над талията.

С разкроена рокля

Да, пазаруването точно на такава рокля може да ви върне малко назад във времето, но така поне ще ударите с една касова бележка два проблема. Първо, ще имате нова дреха, и второ, ще скриете неособено доброжелателния си корем. Но едно е сигурно – ще изглеждате изумително.

Със стягащо бельо

Не е изключено купуването на гащи, които стягат бедрата и корема, да ви накарат да се чувствате по-бабешки от необходимото, но помислете какви чудеса върши прибиращото бельо. То е особено подходящо за носене под рокля, пола, дори под по-широки панталони и със сигурност ще направи коремчето ви по-незабележимо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X