Напишете дума/думи за търсене

Да изпратим лятото с бохо бижута

Ефирни рокли, къси рокли, дълги рокли, потници, гащеризони, боси крака – всичко изглежда толкова свободно през лятото. Предлагаме ви да го изпратим с предложения за свободни по дух и разкрепостени откъм вид бижута.

Огърлица перо

За тези, които харесват по-нестандартните бижута, но не им се ще да залитат в прекалено ексцентричното, огърлица във формата на перо, придружено от полускъпоценен камък, е чудесен аксесоар към тоалета.

Космически обеци

Наясно сме, че необятността на Вселената е неизмерима, но това не пречи да поканим върху себе си поне двама от нейните обитатели. Слънцето и Луната винаги са красива придобивка не само върху небесния склон, но и върху ушите ни.

Плетени гривни

Активните цветове са задължителен атрибут на топлите дни, както и плетените гривни. Представете си колко адекватно ще допълва това бижу дънкова рокля или гащеризон от същия материал.

Перушина върху деколтето

Спор да няма, пауните са красиви птици и аксесоарите с тяхната окраска са нищо повече от великолепие. Тази огърлица говори за елегантност и стил.

Фауна без флора

Птица, пеперуда и перо – по-лятно от това здраве му кажи. Красива верижка с фауна елементи ще приляга приказно на ефирна рокля и широкопола щапка.

Птица върху жица

Поканете пернатите върху ушите си. Бижутата с птици, кацнали върху тях, винаги създават настроение.

Тел и камъни

Понякога нямаме нужда от нищо друго, за да направим модно впечатление, освен от малко тел, увита около пръста ни. Пръстените с бижутерска тел и подходящи камъни никога не са лоша фешън идея.

Пръстени с принтове

Картинките са един от задължителните модни атрибути на лятото. Дали върху дрехи или върху бижута всеки трябва да намери място за тях при аксесоарите си. Колкото по-шарено, толкова по-разбиращи от елегантни новости.

Филигранни обеци

Нищо не изказва бохема у вас така, както този вид украшения. Филигранните обеци са красиви, ефирни и правят впечатление дори на най-неинтересуващия се от мода.

Кичест пръстен

Какво лято би било без цветя. Красиви пръстени, имитиращи разцъфнали китки, са задължителен елемент върху ръцете.

Тюркоаз върху ушите

Тюркоазът е един от цветовете, който наистина няма нужда да бъде съчетават с аксесоар в подобен нюанс, за да впечатли. Украсете ушите си с обеци в този колорит и обръщайте глави след себе си.

Триредна гривна

Колкото повече, толкова по-красиво. Защо да се задоволяваме само с една гривна, като може да сложим няколко. Да не говорим, че този вид накит е подходящ за експерименти с цвят и материали.

Капан за сънища около врата

Не спите добре и сънят все ви убягва? Може би не е лоша идея да се сдобиете със скъпоценност във формата на капан за сънища, само че за врата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X