Напишете дума/думи за търсене

Модни тенденции при бижутата

Пролетта ни намери, а ентусиазмът на по-топлите дни личи и върху нас. Цветни дрехи, леки обувки, широки усмивки. Какви бижута му прилягат на този приказен сезон?

Тюркоазено море върху ръката

Цветът на екзотични морски води винаги е на мода. Тази гривна идеално ще пасне на ефирна рокля от жълт шифон.

Венец около шията

Представете си колко елегантно ще изглежда изящният ви врат с тази огърлица, приютила в себе си цветя от полимерна глина. Ако я допълнете с подходящ пуловер за сезона в подобен нюанс, ще сте олицетворение на нежния копнеж на лалетата.

Златна роза

Ако сте от дамите, които харесват бижута от благородни метали, то тази златна гривна с изрязани рози е задължителен аксесоар в пролетния ви гардероб. Ще си пасне идеално с тъмносиня рокля и обувки с блясък на жълтица.

Цветен часовник

Тоалетът ви ще стане още по-пролетен, ако поканите часовник със светла каишка ициферблат на цветя да му прави компания. Пък и всеки път, когато поглеждате към него, ще се сдобивате с цъфнало настроение.

Пръстен за коктейли

Времето ще става все по-подходящо за градински партита и вечерни коктейли. Този модел пръстен, събрал в себе си камъни под формата на голям божур, е особено подходящ за рокля с голи ръце.

Полянка

Тази гривна определено извиква усещане за поляна, рокля от басма и боси крака, заровени в тревата. Ако сте в романтично настроение, това е подходящото бижу за вас.

За косата

Представете си колко приказно бихте изглеждали с цветна диадема в косите. Върви и с рокля, и с костюм, и с права, и с къдрава коса. Върви с любов.

Люлякови нощи

Ммм, подушвате ли люляковите нощи, които се задават? А трепетите и емоциите, които влюбените придихания на любимия ще вълнуват цялото ви същество. Какво по-подходящо бижу за обичлива вечер от колие, измайсторено от лилави блестукащи камъчета.

Китка върху китката

Вълшебно украшение за китка. Позлатени топчета, скрити грижливо под „уханието“ на цвета, направени от бижутер.

Букет

Кой казва, че всяко едно цвете в огърлицата ви трябва да е близнак на съседното. Изберете бижу с различни растителни видове. Винаги привлича погледите и модните разбирачи.

Пурпурна брошка

Този аксесоар е идеален, ако сте от жените, които обичат да носят основно черни дрехи. Хем ще придаде акцент на одеждата, хем ще приветства посвоему пролетта.

Цветя в позлата

Деколтето ви ще изглежда царствено с този пребогат набор от позлата и цветя с цирконии. Тази огърлица е удачно допълнение към тоалет в цветове праскова или екрю.

Мултиплицирани гривни

Тези деликатни миниатюрни красоти може да се носят поотделно или в общата си компания. И в двата случая са достатъчно забележителни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X