Напишете дума/думи за търсене

Модните аксесоари за коса тази пролет

Пролетта носи цветя не само в градините, но и в косите. Този сезон прическите са свежи, а аксесоарите за коса още по-романтични.

Цветна диадема, изящни фиби или шармантен шал са само част от арсенала, с който ще властвате модно по улиците.

Цветна диадема

Цветята в косата винаги са придавали женственост и нежност, но сега са един от официалните фешън викове на пролетта. Ако искате да покажете бохемската или момичешката си страна, това е помощникът ви за това. Цветната диадема е добавка към външния ви вид, с който не може да се сбърка. Ако пък сте привърженици на естествените материали, може сами да си изплете венец от пролетни китки, който да краси главата ви и да ви дава усещане за свободата на ширнали се пространства с полски цветя.

Шал

Във време, в което повечето от вещите ни имат не само по едно предназначение и са мултифункционални като употреба, защо пък изключение да прави шалът, с който доскоро сте завивали леко премръзналия си врат през по-студените дни.

С помощта на малък размер шал в активен колорит може много елегантно да подплатите различния си стил и да приберете немирните си къдрици.

Фиби

Защо да крием в шкафа този полезен аксесоар за коса, когато може шеметно да го поканим като част от имиджа ни.

За да стане още по-цветно, изберете фиби с различен дизайн и нюанс. Експериментирайте смело с прическите. Фибите идеално допълват плитки, неособено строги кокове или непослушни бретони.

Дизайнирайте косата си с фиби, както намерите за добре. Бъдете смели дръзки и различни.

Бижута за косата

Не е изключено украшенията за прически ала брошки, диско въшки, диамантени пръстени и прочие чудати стъкълца да се превърнат в следващото голямо нещо във фризьорската мода.

Тези лъскави аксесоари превръщат косата в красива госпожица с лъскави букли. Те са лесни за използване и не изискват допълнителни грижи за съхранение. Бижутата за коса ще ви дадат възможност да й придадете дух без това да накърнява особено целостта на портфейла ви.

Панделки

Кой казва, че папийонките са подходящи само за смокинги, костюми, за господа и за домашни любимци.

Питайте косата си, тя също има какво да каже по въпроса.

В магазините, посветени на красотата на косата, ще намерите всякакви размери, цвят, материи и десени. И не се притеснявайте, че ще изглеждате като момиченце. Ако изберете правилния стил, който да допълва тоалета ви, това няма как да се случи. В крайна сметка малко закачливост не вреди на никого, независимо от възрастта.

Синджир

Ако не се свените да експериментирате с нестандартни бижута или с такива, които няма проблем да бъдат носени не само на врата, на ръката или около глезена, то тогава този тип аксесоари са комплимент за косата ви.

Верижки, накичени с камъни, пайети, дори мъниста, са нещото, което ще направи прическата ви забележителна, а вас незабравими.

Плитки

Добрата стара плитка сама по себе си е достатъчно красива, за да има нужда от допълнително лустро.

Може да сплетете цялата коса, да акцентирате само с една, разположена диагонално на очите, темето или да измайсторите някаква причудлива форма.

Нищо няма да ви направи по-женствени, ако акомпанирате плитката с розови цветчета.

Ако пък не се страхувате да извадите хипито у вас на показ, сложете пера в косите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X