Напишете дума/думи за търсене

Чорапогащникът - шармантният спътник на краката

Има толкова много хляб в чорапогащниците. Има толкова много очарование в тях. Най-якото нещо е, че те могат да бъдат изключително изразителни. Може да изберете от чисто черен до такива във вибриращи цветове.

Под гащеризона

Къс гащеризон, придружен с чорапогащник на точки или друга форма, винаги придават стилен вид и са наистина комфортни.

Смели с цветовете

Ако не ви е страх да заявите модните си виждания, тогава чорапогащници в ярки цветове, е вашият начин да изпъкнете. Украсете главата си барета, облечете тялото си в къса пола и завържете шал около врата си в активен цвят. Светът вече изглежда по-закачлив.

Под дънковите панталони

Дънковите панталонки винаги предлагат по-небрежен вид, макар че понякога може да доведат със себе си неудобството от прекалено зяпащи краката ни минувачи. За да предпазите дупето и бедрата си от воайори, сложете чорапогащник под тях. Боти на платформи, жилетка в неутрален цвят и риза на звездички ще нанесат финален щрих в настроението ви за деня.

С „жартиери”

Кой казва, че жартиерите са само за спалнята и под роклята. Чорапогащниците, които имитират тази чувственост от текстил, са особено предпочитани от момичетата и по-смелите млади жени. Чудесно се съчетават с панталонки или с минижуп. Ако искате да придадете още по-голяма дързост на тоалета си, заложете на кожено яке в по-ярък цвят.

Модно скъсани

Може да си купите фабрично скъсани чорапогащници или сами да накълцате материята с ножица. Вторият вариант със сигурност ще ви даде повече свобода. Заемете ризата на половинката и нахлузете на краката я кубинки, я други по-тежки на вид обувки. Това е перфектна комбинация за есента.

Асинхронно

Защо пък всичко трябва да бъде в една гама и стил, когато стане дума за тоалет. Не се страхувайте да смесвате различни десени и колорити. Райета, принтове вървят интересно с чорапогащник в коралов цвят или друг тип нюанс от морското дъно.

Рибарска мрежа

Риболовният сезон е открит. Ако искате да внесете малко гръндж и рокаджийски шик в деня си, това е чорапогащникът за вас. Комбинирайте го с боти на висок ток. Не забравяйте и коженото яке.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X