Напишете дума/думи за търсене

Как да не подменяме гардероба през бременността (галерия)

Да открие подходящо облекло, е едно от най-големите неудобства, пред които се изправя всяка бременна. Особено след като мине втория триместър. Дънките не се закопчават, блузите стягат. Ако пък си купим по-голям номер дреха, ни стои някак безформено. В сериите за бременни невинаги се предлагат хубави модели, които да ни пасват или да се вписват в стила ни. Най-често те са прекалено скучни, в неангажиращи цветове и с не особено впечатляващ дизайн.

Освен това, дори и да се сдобием с дрехи за бременни или такива в по-голям размер, не е сигурно дали някога изобщо ще ни потрябват отново. Тогава се запитваме струва ли си да сменяме целия си гардероб и да инвестираме толкова в облекло, което ще носим само 3 месеца.

Актрисата Блейк  Лайвли определено можеше да бъде отличена като една от най-стилните бъдещи майки на Холивуд.
Актрисата Блейк Лайвли определено можеше да бъде отличена като една от най-стилните бъдещи майки на Холивуд.
Има ли начин да прекараме бременността, като приспособим собствените си дрехи към състоянието си? Или поне да пазаруваме такива, които ще продължим да носим и след като бебето се роди? Да, има как.

Ето някои основни хитринки.

1. Заложете на V-образно деколте

Много дами се шегуват, че през бременността си изглеждат ниски, трътлести и безформени. V-образното деколте прави шията да изглежда по-дълга, а вас – стройна и пропорционална. Освен това оптически уголемява бюста.

2. Пазарувайте еластични дрехи вместо по-голям размер

Грешно е да се инвестира в по-голям размер дрехи, които след раждането да захвърлите в дъното на гардероба. Достатъчно е просто да търсите такива, които се разтягат. Роклите и блузите от ликра са перфектен избор. Еластична туника, клин и високи ботуши са повече от добро решение за есента и зимата. Допълнете визията с кафява капела, която е много актуална за сезона.

3. Чрез шал постигате добър силует

Понякога не осъзнаваме колко важни са аксесоарите. А през бременността – още повече. Вследствие на натрупаните килограми по бедрата и порасналото ни коремче трябва да имаме по себе си нещо, което да отвлича вниманието. Ето за това на помощ идва шалът.

 Повечето бременни избират дрехи в тъмни цветове, особено през есента и зимата, за да изглеждат по-слаби. Черен клин, черна блуза и много цветен шал, който да покрива гърдите и корема ви. Това е идеалната комбинация. Именно това се има предвид. С един-единствен аксесоар можете да постигнете много ефекти. На първо място да превърнете в стилна най-обикновената си всекидневна визия, а на второ – да изградите строен силует.

4. Яркото червило и масивните обеци играят по-важна роля, отколкото си мислите

Също както шаловете, така и бижутата и акцентите в грима оказват решаваща роля. Два тона по-ярко червило или гланц от обичайното може да стори чудеса. С напредването на бременността умората личи все повече, а този трик ще ви помогне да запазите свежестта на лицето си. Всички погледи ще са втренчени във вас. Добавете екстравагантни обеци, които да подсилят ефекта.

Разбира се, този съвет важи само ако останалата част от визията ви е напълно изчистена и в един тон.
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X