Напишете дума/думи за търсене

Как да не подменяме гардероба през бременността (галерия)

Джесика Бийл с дънков гащеризон по време на бременността си
Джесика Бийл с дънков гащеризон по време на бременността си
5. Клинове и чорапогащници

Клиновете и чорапогащниците са изключително практична покупка в този момент от живота ви. Колкото и да си купувате, поне знаете, че ще ги носите и след бременността. Комбинират се с всичко – блузони, туники, рокли, поли. Всичко. Освен това правят тялото да изглежда оптически по-стегнато.

Най-хубавото е, че не се притеснявате дали ще можете да ги закопчаете просто защото нямат копчета и ципове.

Съветвам ви, ако ще инвестирате в дрехи в този период, да са именно клинове. След като родите, ако не ги използвате за друго, то поне ще спортувате с тях.

Хубавото е, че в днешно време има такова разнообразие, че се предлагат и много модели, имитиращи дънки. Съобразете се с това, че не трябва да са с много стегнати ластици, за да не ви притискат корема. Когато сте в напреднал етап, можете да потърсите такива, които са създадени специално за бременни жени.

6. Бойфренд джинси и пуловери

За тези, които не обичат да носят дрехи по тялото, най-удачни са бойфренд джинсите (от англ. - джинсите на гаджето – бел. ред.) и пуловерите. Широчината им ги прави приложими както по време на бременността ви, така и след нея, докато влезете отново във форма. Прикриват отлично всички недостатъци.

Какво да правя с дънките, когато не се закопчават от коремчето ми? Този въпрос измъчва много жени. Има измислено не едно, а цели две решения. Продават се секретни ластични ленти, които се слагат върху ципа и копчето и са в близки до блузата ви цвят.Те не позволяват на дънките да се отварят и изхлузват. Другото изобретение е ластикът за дънки. Със специална разтегателна лента се свързват копчето и гайката на джинсите. По този начин те не се отварят. Достатъчно е да комбинирате с дълга блуза. С тези хитринки няма да е нужно да купувате нови дънки, които изобщо не отговарят на размера ви.

7. Гащеризонът e спасител в много ситуации

Едва ли съществува по-функционална дреха от гащеризона. Подходящ за всякакви случаи и форми на тялото, това определено е задължителна дреха за бременната. Независимо дънков или не, той е приложим в много ситуации. С токчета, ниски обувки, със спортно яке или сако – носи се с всичко.

Чрез ластична лента в цвета на блузата спокойно ще можете да носите старите си дънки, без да се притеснявате, че ще се изхлузят.
Чрез ластична лента в цвета на блузата спокойно ще можете да носите старите си дънки, без да се притеснявате, че ще се изхлузят.
Изберете такъв, който е отпуснат на корема. Хубавото на гащеризоните е, че правят тялото високо и слабо. Погледите ще са привлечени към перфектно подчертаното от тази дреха коремче, а краката ви ще изглеждат по-стройни от всякога. Освен това може да се носи почти през всички сезони на годината, ако материята е подбрана правилно и практично.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X