Напишете дума/думи за търсене

Накичете есента с аксесоари

На едно мигване разстояние сме от зимата. От обилния сняг по дърветата и върху косите ни. Но есента все още е във владение на това парче от годината, а тя винаги е притежание на щедрите и ярки аксесоари. Досущ като нейната цветност.

Пищни колиета
Какво по-добро разнообразяване на едноцветния пуловер от кичесто колие, падащо на талази върху деколтето ви. Огърлицата може да е основен акцент на целия ви тоалет, който заявява вашата принадлежност към модистите, които не се страхуват да експериментират.

Уютен шал
Каква есенна мода може да има без уюта и топлината на шала? Освен това той ви дава възможност да покажете въображението си, съчетавайки го с различни ансамбли. Един от най-предпочитаните съчетания е безспорно дънки, боти и плътна блуза до кръста. Ако отделните части са ви в неутрален цвят, тогава задължително заложете на шал с по-ярка индивидуалност.

Широкопола шапка
Този вид шапки на мен лично ми напомнят за един от любимите ми епизоди на оригиналния сериал "Никита". Но дори и да не сте запознати от първо лице с телевизионния фешън принос на героинята на австралийката Пита Уилсон, със сигурност този аксесоар е чаровно допълнение към всеки тоалет. Независимо дали сте избрали рокля, пола или клин, артистичен пуловер и по-топли обувки.

На пластове и бродерия
Най-добрата част от есента е, че ни позволява да нахлузваме колкото си искаме ката върху нас и въпреки това да изглеждаме модерно. За доста хора няма по-удобна дреха от развлечената кройка на свръхголям пуловер. Едновременно крие тлъстинки и се грижи за сезонния ни стил. В комбинация с дънки в активен цвят, фланелка, която се подава под долния ръб на пуловера, няма начин да сгрешите. О, не забравяйте и бродираната чанта. Тя наистина няма да остави никой безпристрастен, който разбира от трендове.

Шарена жилетка
Изтупайте скрина на баба. Там със сигурност ще откриете ретро жилетки, които напоследък обаче са по-модерни от всякога. Колкото по-шарена, толкова по-забележителна. С тази дреха ще се чувствате защитени и модерни. Голяма чанта, гердан в колорита на един от основните цветове на жилетката, ботуши до коленете е сте готови за шеметна разходка по улиците.

Топли гети
Време е да преровим дълбочините на шкафа с чорапите. Със сигурност някъде отзад се крият удобни Ако пък не сте собственик на такава вълнена топлина, то веднага поправете тази несправедливост. Те са идеално допълнение не само към телесната ви температура, но и към ботушите ви до коляното. Особено подходяща компания са за ъгсовете ви.

Цветни маншети, ярки яки
Само защото лятото свърши отдавна, не означава, че трябва да се предадем безропотно на монохромните цветове. Поддържайте жизнерадостните багри в дрехите си живи. Това важи и за обувките, разбира се. Ако в гардероба ви повечето одежди са в по-незапомнящи се краски, то тогава извикайте на помощ ризи и чорапогащници в по-топли цветове. Един цветен маншет или крак, обут в червено, винаги ще донесе настроение на вас и на околните.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X