Напишете дума/думи за търсене

Дрехи, които мъжът не бива да облича никога

Поддържането на добър стил от мъжа изглежда лесно, но смешните картинки по улиците не намаляват въпреки замогването на населението и привидно невижданото изобилие в магазините.

Кои са 10-те дрехи, които мъжът не бива никога да облича, ако иска да изглежда сериозно?

1. Риза с къс ръкав

Може да си я позволи само Чарли Шийн в "Двама мъже и половина", но дори и в неговия случай става дума за спортна униформа - това, с което се явява, са винтидж униформи на клубове по боулинг. Направени са от чист найлон и са ужасно запарващи. При него е сценичен костюм. А най-ужасно е официална риза с вратовръзка и къс ръкав. Комсомолското минало прозира като потник над космати гърди. BTW всички, надявам се, знаят, че бельото не бива да се вижда. Никога и по никакъв повод.

Ако ви е толкова топло, навийте си ръкавите. Това е приемлив аутфит за делови човек при над 30 градуса. Впрочем вече е проява на лош стил вълненият костюм при високи температура, освен ако не сте президентът Барак Обама и ви предстои да обявите ракетен удар срещу Дамаск.

2. Скини дънки с паднала талия

Това оставете на гей общността и на подрастващите. Ако сте минали 22, наистина изглеждате нелепо. Изобщо повечето дрехи, които се предлагат от брандовете за т.нар. стрийтмода, изглеждат добре само в каталозите, никога върху хора. Впрочем увисналите дънки са допустими само ако се казвате Биг Ша и отивате на контрапротест.

Прекалено високата талия понякога предизвиква иронични коментари - както се яви Шварценегер на летище София. Но никой не се съмнява в мъжествеността на Арни, нали. Високата талия, която връща в 80-те, е удобна, а ако имате, макар и малко шкембе, е за предпочитане пред ниската талия. Тя изисква задължително плочки. Ако ги нямате - избирате стила на Арни.

3. Кроксове

Макар компанията да е произвела над 200 млн. оригинални пластмасови чехли. Това са си пластмасови чехли с дизайн на налъм. Стават само да откъснете домат от разкаляната градина. За нищо друго. Впрочем това се отнася и за кожените чехли тип официални. Оставете ги за футболистите от нулевите години. Те трябва да останат мил спомен от кариерата на Гонзо в "Левски".

4. Ластична черна тениска с лого на италиански бранд

Никога, ама наистина никога. Наскоро станаха 18 години от смъртта на Васил Илиев и почти 10 от кончината на брат му Георги Илиев.

Мир на праха им и на черната тениска - униформата на силовия застраховател. Ако имате някоя много любима, може да си я сложите за ретро фолкпарти с Кати и Тошко Тодоров. Може да ви приемат за част от програмата.

5. Тениска с "остроумни надписи"

Просто забравете - това е най-лесният начин всички да разберат колко ви е празна черепната кутия. Все едно че поствате във фейсбук мъдростта на вековете, но така всички ви виждат. Освен това тези тениски се правят за глупави туристи и се произвеждат от най-най-евтиния памук. Не стават за обличане след пране. Ако толкова много ви харесва черната тениска с надпис "Сексинструктор", използвайте я за спане. Когато сте сам.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X