Напишете дума/думи за търсене

Дрехи, които мъжът не бива да облича никога

6. Къси гащи с чорапи

Евгени Минчев може да си позволи да се прави на ексцентричен. Вие добре си помислете дали може да си позволите да го наподобявате. Но дори и да са най-фешън оранжевите чорапи, в тон с кадифените пантофки "Ферагамо" краката изглеждат къси и нелепи.

7. Дълбокото деколте

Независимо дали става дума за голямо остро деколте, или риза, разкопчана до пъпа, е недопустимо. Отива само на Том Джоунс. Плът на показ е запазена територия за леките жени. Ако и вие се разгърдите, не приличате на лек мъж, а на обикновен простак. Не помага за свалки и никой не ви възприема сериозно.

8. Тесните ризи с големи яки с много копчета

Това бе мимолетна мода през нулевите години, която винаги е изглеждала като курсова работа на ученици в шивашки техникум. Хем да е фешън, хем да е лошо скроена. Ще имате такова излъчване и с всякакви ризи, на които яките са с различен цвят от основната материя. В най-добрия случай ще напомняте на Доналд Тръмп. Ако го искате, обличайте ги!

9. Разкопчано сако

Запомнете - винаги горното копче да е закопчано. Щом станете от стола - незабавно. Така изглеждате с около 18 килограма по-малко, а веещите се пошове придават омачкан вид и на най-скъпия костюм.

10. Много късите гащи

Стават, ако още не ви е поникнал мустак.

След това - по-никакъв повод панталони, по-къси от 6 пръста над коляното.

Няма това квартално мачле, това бира с приятели. Бермуди може, но не да ви се подават косматите карантии от крачола.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X