Напишете дума/думи за търсене

Есента се върти около тази дреха

Макар и да не изглежда много есенно навън, наясно сме, че в скоро време ще извадим на показ новите си по-топли дрехи. Тази есен на особена почит е полото, което върви адекватно във всякакви комбинации. И не, не правете грешката да мислите, че няма нищо секси в тази дреха, след като покрива почти всеки атом от торса ни.

С елегантна пола

Няма нужда да омаловажаваме полото, принизявайки го до компаньон на долнището на анцуга или на домашния клин. Понякога всичко, което ви трябва, за да изглеждате елегантно на вечеря в любимия ресторант, са шармантна дълга пола и едно поло. Разбира се, и обувки на ток биха помогнали.

С дълбоко деколте

Нищо че полото забранява достъпа на очите до чисто голите ви врат и деколте, има начин да създадете илюзорна измама. Изберете рокля или сукман с дълбоко деколте и апликации в средната им част. На този ансамбъл особен още прилягат ботуши до коляното на ток.

С яка

Кой казва, че кройките тип блузи лакоста прилягат само на господата. Няма да сбъркате, ако заложите на рокля до средата на бедрото, решена именно с такава яка. Идеално се допълва от поло блуза в един от основните й нюанси. За разкош може да сложите чорапи, които смело да флиртуват с долния ръб на роклята. Ботите с дебел ток са подходящ завършек за изгледа ви. Ако пък сте фешън смелчаци, може да придадете още по-голяма ексцентричност с шарени дълги ръкавици.

С гащеризон

Гащеризонът е дреха, която дава достатъчно комфорт за движение и в същото време няма как да минете незабелязано през деня. Представете си колко интересни бихте били за очите с кожен вариант на тази дреха, допълнен с поло в различен цвят и лачени чепици.

С „нацепена“ рокля

Ако наистина не ви достига една идея сексапил на тази дреха, комбинирайте я с рокля с изрязани части. Велурените ботуши над коляното са задължителен атрибут към тоалета.

С рокля без презрамки

Няма нужда да е лято, за да показваме раменете си, пък дори и образно казано. Рокля без или с тънки презрамки ще свърши необходимото за подчертаването на красотата на тази малко позабравена през есента част на тялото.

Ако пък сме притежатели и на бедра, които с удоволствие подчертаваме, тогава не се свенете, а добавете към модното си решение и една фронтална цепка върху роклята. Полото не е задължително да е от вълна или друг плътен материал. Блузите от шифон или прозрачна материя ще напомнят за ефирността на лятото. Обувки на ток и кожен колан са аксесоарите, които са ви нужни за пълнотата на модното разточителство.

С костюм

Едно от предимствата на полото е, че то безпроблемно може да се вмъкне в бизнес гардероба. Не е нужно непрекъснато да ходите в офиса с ризи и други подходящи корпоративни дрехи за горната част на тялото. Полото чудесно се вписва в строгостта на костюма, дори му придава една идея необходима лежерност. Задължителни остават обаче обувките на висок ток в класическия им модел.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X