Напишете дума/думи за търсене

Модерни и шик с екокожа

Кой казва, че екокожата може да се носи само на палто?

Този материал е все по-желан в гардероба на съвременната жена. Яки, шалове, елеци, жилетки са добре дошли върху снагите ни през есента.

Небрежен шик

Ако искате да се придържате към по-простичкия, но видим стил, заложете на фланелка и дънки по тялото. А за да ви забележат съвсем, завършете облеклото си с елек от екокожа. Обувки с принтове или флорални мотиви винаги са добър акцент.

Цветна фиеста

Може да добавите колорит в деня и във вечерта си с връхни дрехи в ярък цвят. Все едно дали е късо палтенце, чанта от екокожа, яке по-набиващият се на очи нюанс придава вибрираща нотка на целия ви вид.

Късокосместо

Не е задължително палтата да бъдат с протяжно дълги косми. Късокосместите им вариации също са особено привлекателни за погледа и модния ни вкус тази есен. Бяло, розово или светлосиньо – цветът тук няма значение, а размерът.

Яка

Шал или яка, както ни е по-удобно да наричаме този вид дреха, също намира място в есенния ни гардероб. Вратът ни ще е топъл и красив със стилна яка от екокожа.

Котешко черно

Плътно черните ансамбли са винаги добра идея. Бъдете загадъчни и елегантни с няколко ката дрехи. Все пак есента позволява това разточителство на дрехи върху телата ни. Черен елек върху черен пуловер е текстилният вариант на „Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака”.

Бохемско

Ако искате да добавите вибрацията на бохо шик в деня си, наметнете небрежно елек или късокосместно палто върху разточителната си откъм текстил рокля. За по-добра спойка заложете на едноцветна рокля. Но ако не може да устоите на по-натрапчиви цветове, тогава колоритната част нека бъде в полза на палтото, а не на роклята.

Омбре

Не може да има само омбре стил, подходящ за нокти и коса, но не и за дрехи, нали? Дизайнерите тази есен са вманиачени на преливащите цветове в одеждите ни. Палта с дълъг косъм в омбре стилистиката са чудесно допълнение към едноцветни ансамбли. Пусната коса, подаваща се кокетно от шапки федора, са още един плюс към визията ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X