Напишете дума/думи за търсене

Ефектни поли за този сезон

Помните ли времето, в което на дрехите, изработени от екокожа, се гледаше презрително? Е, сега вече няма кой да им отрече заслуженото място по улиците, по подиумите и в гардероба. Може и само на мен да ми се струва, но като че ли те придават една носталгична ретро нотка на тоалета ни. Все едно се връщам назад в годините, в които майка ми с удоволствие изтупваше праха от някоя и друга кожена пола, напомняща и за едни по-млади десетилетия. Независимо с каква кройка са тези поли привличат погледа и не го оставят безразличен.

дързост и цвят

За тези, които не долюбват черното, винаги може да поканят сред дрехите си кожена пола в различен цвят. Ако пък съчетаете по-яркия нюанс с модел ала молив, то със сигурност няма как да бъдете подминати. Изберете горна част в подобен нюанс или експериментирайте с нещо коренно различно от цветната палитра.

клош до коленете

Клошираната пола до коленете в комбинация с плътен тъмен чорапогащник и блуза с паднал ръкав е перфектна за нетвърде стерилен с бизнес маниера си офис. Става и за вечеря навън.

секси минижуп

Ако имате завидни крака, не ги крийте. Покажете прелестта им в минижуп от екокожа. С какво ще го съчетаете зависи от настроението и повода, но не бихте сбъркали, ако заложете на дънкова риза и сако от букле.

плисе и токчета

Този материал чудесно изглежда и под формата на плисе. Представете си колко категорично красиво ще изглеждате в очите на любимия, ако се появите на срещата с него с плисирана пола, придружена с блуза с бродерия и с обувки на ток.

категоричност в черно

Кожата предполага черно, или поне ако говорим за един от модните й корени.

Струва ви се, че за кожената ви черна пола нито един друг цвят не е достоен? Сигурно сте прави за себе си.

злато и метал

Екокожата в най-тъмната окраска идеално се разбира с металиковия цвят и с „благородните“ метали. Изберете блуза с лъскаво сребристо ламе и „позлатен“ колан, който съчетайте с подходящи бижута.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X