Напишете дума/думи за търсене

Модерни с дантела

Има толкова невероятни начина, по които дантелата може да се носи тази пролет. Напоследък е доста предпочитан моден тренд, защото изглежда добре върху всеки и в комбинация с всичко. Дизайнерите твърдят, че никога не може да сбъркате с дантелата.

Дантелени ръце

Ако искате да покажете стил, блузата от дантела е перфектна за това. Дантелата мигновено внася щипка класа и едновременно с това подчертава сексапилността ви. Ако се страхувате, че ще бъдете прекалено разголени, винаги може да сложите топ с по-тъмен цвят или в същия нюанс.

Принцеска пола

Денят ви със сигурност ще е доста по-шармантен, ако излезете от вкъщи с дълга пола от дантела в активен цвят. Ще бъдете още по-провокативни, ако я допълните с късо кожено яке и блуза в неутрален колорит.

Деколте и рамене

Ако имате красиви рамене, какъв по-добър начин да ги подчертаете от дантелено бюстие. Много добре си пасва с дънки с висока талия и с жилетка до коляното.

Видно от далече

Не е необходимо дантелата винаги да е бяла или черна. Заложете на дързостта на червеното. Със сигурност ще привлечете и погледи, и завист, подчертавайки стегната си фигура по този елегантен начин.

Късо и нежно

Ако сте достатъчно смели и сте притежателки на крака, които си струва да бъдат показвани, заложете на дантелените къси панталонки. Няма да сгрешите, ако потникът, на който се спрете, е със закачлива щампа. Късо тайърно сако и широкопола шапка винаги са добри сподвижници на дантелените шорти.

До глезените и с лак

Пролетта идва с топлия бриз, но връхната дреха никога не е излишна в този междинен период. Дънки, кецове и дълга дантелена жилетка – безценно. Ако пък сте безстрашни модисти, винаги може да заложите на клъч от лак да допълва тоалета ви.

Скрито-покрито? Не съвсем

Дантелата е достатъчно ефектна, за да не я набивате непременно на очи. Дори „скрита“ под друг пласт дреха, тя умее да си проправя път към фешън обожанието. Облечете дантелена блуза с рязана талия, а отгоре сложете гащеризон или сукман – няма как да сбъркате. Удачен ансамбъл за разходка из парка или за пикник.

Смело, по-смело, клин

Дантеленият клин изисква две неща – перфектна фигура и моден кураж. Със сигурност ще бъдете повече на показ от обичайното, но това не означава непременно, че е лошо нещо. Идеално облекло е за музикални фестивали, някой по-разюздан концерт или лагерен огън на плажа.

Пепеляшени обувки

Представете си колко изящно ще изглеждат стъпалата ви в дантелени обувки. Досущ като приказна героиня. Знаете, че този артикул е важна част от тоалета – те могат да го подчертаят или да прецакат цялото усещане за него. Дантела върху чепиците винаги е добър начин да покажете, че тази материя не е чужда на вкуса ви.

Дантела в косите

За аксесоарите, свързани с коса, модата винаги е на мода. Диадемите са особено полезни, ако сме в процес на растеж на косата, когато е на всички страни. Хем прибрани къдрици, хем безкомпромисно фешън изявление.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X