Напишете дума/думи за търсене

Къси поли за дълги вечери (галерия)

По-топлите вечери са благодатни не само за дълги разходки, но и за къси поли. За тези от вас, които не се свенят да покажат красотата на краката си, предлагаме няколко идеи за минижупи.

В прасковено и с панделка
Този цвят пасва идеално на пролетта. Може да го съчетаете с дюс блузка, но със сигурност райетата няма да му натежат. Бижутата подберете според настроението и повода ви за избор на тази романтична пола.

Клош в бяло
На бялата клоширана пола спокойно може да гледаме като на братовчедка на малката черна рокля. Ако пък сте подбрали към основния цвят и флорални мотиви, то тогава съчетайте полата с риза в колорита на цветята. Сребърните сандали на ток са нещо, което ще ви се иска да приобщите към този тоалет.

В пурпурно
Има нещо в тази пола, което ме запраща към 20-те години на миналия век. Мога модерно да се вместя в прословутите партита на Великия Гетсби – хем няма да изглеждам не на място, хем ще се откроявам сред тълпата. На белите шевици върху лилата на полата идеално приляга риза в същия десен или топ без ръкави. На краката ще им подхождат свръхотворени сандали на ток, а един металиков клъч никога не е излишен.

На една кука
Това определено е шикозно предложение за свободното време или ако работата ви е артистична и не задължава със стерилни бизнес костюми. Минипола, плетена на една кука, или с рязана дантела, придружена от сандали на платформа с канапена подметка, развлечена фланелка и винтидж бижута, е тоалет, който всяка дама, разбираща от мода, ще иска да има на една ръка разстояние.

С флорални мотиви
Не може да има пролет, а да няма венчелистчета по дрехите.
Цветята и пастелните тонове са красива комбинация, която не бива да бъде отминавана лековато. На този тоалет ще му прилягат удобните балеринки в една от багрите му.

На райе
Все повече хора се придвижват с велосипеди. Тези от вас, които са фенове на това возило, най-вероятно предпочитат удобността на панталоните, но и този еластичен модел къса пола на райе би могъл да свърши работа във възтоплите дни.

Деним и риза
Колко шикозно изглежда съчетанието от риза на вертикално райе и къса пола от бял деним, а? Навийте ръкавите, сложете любимите си слънчеви очила, кафявия кожен колан и подобаваща му чанта и марш навън да обръщате вратове от възхита.

На точки и с кожа
Кожен елек и пола на точки е тоалет, който особено ще прилегне на петъка, нищо че на пръв поглед изглеждат несъвместими. Сложете за медиатор памучна фланелка в един цвят, кецове и вземете в ръце една по-обемиста дамска чанта. Ако нещо не ви достига, за да почувствате този аутфит съвсем ваш, украсете ушите си с любимите си обеци.

Рокерия и рибена кост
Идеална комбинация, ако сте се запътили на концерт или на бар с приятелки. Полата ала рибена кост в допълнение с коженото яке е ансамбъл, който няма да ви подведе. И кецовете, и обувки на платформи с отворени пръсти завършват адекватно това модно предложение.

На шарки
Минижупът носи на различни нюанси. Съчетанието на облачното бяло с морското синьо е смесица, която е добре дошла за делник, уикенд или за ваканционна разходка. Обуйте стъпалата си в син велур на нисък ток, а торсът облечете с риза с къс ръкав или с фланелка с артистично навити ръкави. Чантата може да е гигантска или малка, минаваща през рамото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X