Напишете дума/думи за търсене

Модерните шапки на зимата

Шапките никога не са демоде и винаги могат ясно да заявят на света колко сме на ти с всичко, де що е фешън. Те могат да направят от нищо и никакъв непретенциозен тоалет ансамбъл за чудо и приказ.

Топло и модерно
Снегът скоро ще напомни за себе си и за да не изпитаме обичайната изненада от зимата, може да я изпреварим с топла шапка с помпон, свръхголям шал, панталони по тялото, кашмирено палто и, разбира се, топъл чай или кафе в ръка.

Черното не излиза от мода
Лично аз предпочитам есента и зимата шарени, цветни и в топли цветове, но ако ви влече по-тъмната гама на палитрата, тогава черните боти и яке до кръста биха били приказна компания за плетената ви черна шапка с повече обем в задната част.

Потънете в жилетката
В гардероба винаги има място за извънгабаритна жилетка, която да пази от студ и да прави вместо нас модни изявления. Съчетайте я с ластични дънки, обувки на платформи и допълнете аутфита с широкопола шапка. Идеална комбинация за разходка в парка.

С голи колене
Ако принадлежите към смелчаците или не сте ужасно зиморничави, винаги може да облечете деня си в дънки, изрязани в областта на коленете. Фланелка, подаваща се под пуловера, и късо велурено яке безпроблемно ще довършат запомнящия се вид на шапката ви.

Лежерно с принт
Обичате да ходите пеш и обичате да го правите със стил. Тогава ботите с животински принт, раздраните дънки, суитчър с графика или надпис, адекватно ще акомпанират шапката в ярък колорит.

С кариран шал
За харесващите карето есента е доста подходящ сезон. Не само заради топлината на природните цветове, ами и заради това, че то може да намери по-голяма площ върху връхните дрехи, които стават по-обемисти. Дънки, съпроводени от топли ботуши до коленете с каракул, пуловер и шал, вкаран в ролята на пончо, винаги са повече от добре дошли за полукаубойската ви шапка.

С кожена пола
Широкополият вид на този тип аксесоар не може да бъде грешно съчетан с пола или рокля. Опитайте да замените по-стандартния текстил с кожа и ще видите как шапката и долната част на тоалета ви лепват като ръкавици. Добавете манто до коленете с големи кокални копчета, чанта с катамарани и сте готови за петък вечер.

Шик-шик
Предстои ви елегантно събиране, вечеря с мъж, който ви вълнува, или женска вечер с приятелки е на ред. Не бихте сбъркали с федора, велурени ботуши до средата на бедрото, пелерина в каре с рязани ръкави.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X