Напишете дума/думи за търсене

Есенни тенденции при шапките

Ако лятото предполага шапки за предпазване от слънцето, есента също и гостоприемна към този аксесоар. Шапката идеално си прави компания с пуловери, рокли, дънки, ботуши и кожени кецове. Вижте в какви виртуозни комбинации може да я напъхате през идния сезон.

Малката бохемка

Широкополата шапка винаги е добре дошла за приятел на широкополата жилетка. Тя добавя към и без това бохо стила ви една приятна вибрация, която успява да усмихне есента.

Ярка и плетена

На по-студените есенни дни им приляга вълна. За да не бъде скучно ежедневието обаче, може да си изберете плетена шапка в ярък цвят. Комбинирайте я със светъл суитчър или жилетка, намерете колан в подходящ колорит към нея. Всичко, което ви остава да направите, е да вземете фотоапарата и да снимате живота около вас.

3 в 1

Намирате за скучни едноцветните шапки, тогава заложете на такава, която е събрала контраста в нея. Ако изберете модел, който да е с три или дори две различни текстури и цвят, със сигурност ще постигнете забележителен заблуждаващ моден ефект.

С коланче на главата

Кой казва, че мястото на колана е на кръста или на ханша. Опитайте да го преместите върху главата си. Хем придава интересност на шапката, хем правите смело фешън изявление по градските улици.

С помпон

Нищо не прави по-закачлива една дреха от помпоните. Същото важи и за шапките. Независимо дали е в неутрален цвят, топчето прежда, пришито върху тях, намига закачливо на всички около вас. Изберете клин, цветни гумени ботуши, на ръба на които да се подават чорапи и кожени ръкавици и смело се гмурнете в есенното ежедневие.

С копче

Копчетата винаги са закачлив елемент. Не е нужно да изплитате шапката с илик, всичко, от което се нуждаете, са игла, конец и копче, удобно разположено върху този артикул.

Бургунди

Есента е податлива на игра с топлите цветове. Шапка с „клепнала“ периферия е идеална за разходка в парка, дори и в планината. Съчетайте я с шарен шал, съчетал в себе си колорита на шапката и топла жилетка.

Винтидж

Чували сте от майките и бабите си, че модата се връща след няколко десетилетия отново на същото място, в което се е намирала в миналото. Е, или почти. Ако харесвате ретро визията, може да се спрете на шапка с винтидж уклон в сиво-син цвят. Перфектната визия за есенно градинско парти.

Бомбе

Формата на този аксесоар е добре дошла не само в немите филми на Чарли Чаплин. Уникалната и дръзка форма ще бъдат първи приятели на тоалета ви. Къса пола или такава до коленете, шарена блуза и омбре кичури. Безценно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X