Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва в любовта Стрелецът

Стрелец и Овен

Любовта на Овена и Стрелеца със сигурност е правена в Рая. Имат доста общи черти – еднакви енергии и интереси и са изключително съвместими. И двата знака са изследователи и новатори. Тази връзка винаги е жежка и отворена към пътешествия. Въпреки това не е лошо да са нащрек заради непрекъснатото бързане на Овена и заради невъзможността на Стрелеца да вижда очевидното. Дългосрочните отношения при тях биха били малко трудни за поддържане заради склонността им да прахосват твърде много енергия, когато са привлечени от нови неща, но не и когато трябва да продължат започнатото. От Овена и Стрелеца излизат страхотни приятели, както и любовници. Те наистина разбират оптимизма за живот на другия. Въпреки това проблемите може да дойдат от нуждата от закрила на Овена над нуждаещия се от независимост Стрелец. Овенът е малко по-чувствителен от забавния и флиртаджийски настроен Стрелец.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимната им склонност към новаторство и пътешествия. Ентусиазмът им си пасва идеално, същото важи за енергията и идеите им. Всичко това ги прави много подходяща комбинация за двойка.

Стрелец и Телец

Тази връзка е невероятно страстна и разгорещена, но и двамата партньори трябва да си дадат време да научат какво да правят с енергията, която тази любов произвежда. Докато Стрелецът постоянно се наслаждава на идеята за нови запознанства, за нови места, за различни кухни и изобщо за новости в живота, то Телецът, който обича сигурността в отношенията, може да се почувства некомфортно именно с тази страна от характера на любимия си. В началото на любовта Телецът може да настоява за повече обвързаност и стабилност, отколкото Стрелецът е склонен да даде. Но ако Телецът се научи да бъде малко по-търпелив, то Стрелецът ще бъде повече от благодарен.

Тези зодии имат различно възприятие за света. Телецът има склонност да бъде практичен, което компенсира хаотичното на моменти поведение на Стрелеца. Последният може да има трудности с типичното за Телеца самодоволство и ако се опита да го опитоми, може и да се сблъска с рогата му. Въпреки това Стрелецът внася доста забавление и приключение в живота на прагматичния Телец.

Най-доброто от тази конфигурация: Новите перспективи, които всеки един от тях внася в живота на другия. Веднъж разбрали и приели разликите си, ще се радват на здрава и щастлива връзка.

Стрелец и Близнаци

Тази конфигурация може да доведе до наистина грандиозна любов. Тези два знака са изключително съвместими. Каквато и пречка да се изпречи на пътя на отношенията им, те с минимални усилия ги преодоляват. Докато Стрелецът се нуждае от физическа независимост, Близнаците се нуждаят от ментална свобода, но необходимостта и при двамата е на една и съща плоскост и с една и съща сила. И двете зодии обичат новите усещания и преживявания, новите запознанства и със сигурност добре прекарват времето си един с друг. Освен това бързо се прехвърлят на следващото нещо в желанието си да попият повече от живота. Близнаците и Стрелецът са чудесни приятели, освен че са много подходящи партньори. Те споделят дълбоко разбирателство и много сходно възприятие на света, основано на освежаващия оптимизъм и ентусиазъм. Стрелецът понякога може да бъде твърде прям, казвайки неща, без да мисли, което със сигурност доста често води до нараняване на другия. Но пък Близнаците притежават способността да прощават и да забравят бързо. Нито един от двамата няма интерес да има зъб на някого.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимният им интерес в придобиване на ново знание, използването на по-голяма степен от интелекта и превръщането му в реални действия. Те са добра партия не само в любовта, но и в идентичния ентусиазъм, енергия и преследване на целите. Еднаквите интереси и сходната индивидуалност ги правят много подходяща двойка.

Стрелец и Рак

Тези два знака трябва да са търпеливи и да дадат време на връзката си да се развие и да узрее. Всеки от партньорите с течение на времето ще разбере, че има какво да даде на другия. В началото ще изглежда, че Стрелецът има нужда само от адреналинови преживявания, а на Рака все няма да му достига интимна сигурност. Докато връзката не се разгори, не е изключено да се появят дребни кавги, започнати от Рака, на който няма да му е достатъчно отдаването от страна на Стрелеца. С течение на времето обаче Стрелецът ще се научи да уважава силната емоционална подкрепа, която дава Ракът. Ракът живее заради емоциите и традициите, а Стрелецът е привлечен от безкрайния си интерес към пътешествията. Емоционалните приливи на Рака може да са изключително съкрушителни за Стрелеца, а на Рака да му е невъзможно да свикне със скитническата природа на Стрелеца.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. Те са доста подходяща двойка, след като се научат да бъдат отворени един към друг и възприемат различните си житейски философии. Ако каналите за комуникация останат свободни и чисти, то почти нищо не е в състояние да помрачи отношенията им.

Стрелец и Дева

Резултатът от този съюз е добре оформена връзка. Стрелецът е изследовател, който обича да социализира, докато Девата предпочита да анализира откритията на любимия си. И двамата се наслаждават на обсъждат новостите в живота си. Девата може да изиска от Стрелеца перфектност твърде скоро в отношенията им, което няма да му се понрави особено. С течение на времето обаче ще оцени стабилния партньор, на когото може да се разчита. Партньор, на когото главата не витае из облаците.

Девата и Стрелецът имат уникален подход към живота. Тя е по-практична и по-неразсеяна, докато половинката й е любопитна към всичко, което я заобикаля. Прагматичният реализъм на Девата може да е трудносмилаем за Стрелеца. Девата пък може да срещне трудности с приповдигната енергия на Стрелеца. Тя му предлага сигурна основа и го държи в правия път, стане ли дума за неговите мечти и амбиции. Стрелецът добавя разнообразие и ново вълнение в ежедневието на Девата.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. От тях излиза чудесна двойка, след като се научат да гледат на света през очите на другия. Ще се радват на щастлива и стабилна връзка толкова дълго време, колкото успяват да комуникират помежду си и да ценят това, което са научили от другия.

Стрелец и Лъв

Вие сте сродни огнени души от пръв поглед. Креативни, пълни с ентусиазъм и нови идеи. Обичате приключенията и експериментите. Пътуването е в кръвта ви. Колкото по-далече и за дълго, толкова по-добре. Денят е скучен, ако двамата представители на огнените знаци не са открили ново местенце или преживяване. Да поискате от Стрелеца да си остане вкъщи, е като да накарате Христофор Колумб да се зарадва, че някой друг отива да открие Америка. И Лъвът не остава по-назад. Може да няма идея къде точно иска да отиде, но с удоволствие би се качил в лодката за компания. И нямат нужда от осветление на палубата. Пламъците на страстта са достатъчни, за да озарят нощното небе. Любовта започва нежно и игриво и прераства бързо в пожар. Лъвът обича да притиска в ъгъла, а Стрелецът не харесва особено тесните пространства. Но ако има свобода да диша, ще следва гривестия си партньор като жужаща пчеличка. Единственият недостатък помежду им е болезнената искреност и прямота на Стрелеца, която понякога е трудно смилаема за гордостта и достойнството на Царя на животните

Най-доброто от тази конфигурация: Щедри са не само един към друг, но и към целия заобикалящ свят. Смели оптимисти, весели и забавни по характер, винаги център на компанията. Комуникацията помежду им е отлична. Обичат да размишляват задълбочено заедно. Лъвът е склонен да потъва надълбоко в размислите, а Стрелецът е до него със спасителния пояс. Връзката, която тези зодиакални представители създават помежду си, е силна, пламенна и дълготрайна. Преодоляват с лекота дребните различия в характерите и се наслаждават на хармонични отношения.

Стрелец и Везни

Тази комбинация е хармонична. Стрелецът е пътешественик, който постоянно търси мъдрост. Везната е много привлечена от изкуството, красотата и естетското. Тази връзка винаги се усеща като чисто нова, заедно те може да достигнат нови хоризонти в любовта и в живота.

Най-доброто от тази конфигурация: Общият им интерес към култивиране на знания. Те са подходящи един за друг и ще стигнат надалече и емоционално, и географски.

Стрелец и Скорпион

Няма начин любовта им да избухне в пламъци от една-единствена искра. Те имат нужда от време, бавно темпо и сериозно опознаване. Тази връзка може да приключи още преди двамата партньори да разберат, че е започнала. Но ако проявят достатъчно търпение един към друг, чакането може да се окаже, че си е заслужавало. Стрелецът е винаги отворен към промяната, вълнуващото и предизвикателното в отношенията. А Скорпионът е склонен да притиска с внимание и да търси прекалена за партньора близост. Но ако успее да контролира настъпателните си въжделения, може да се надява на успешна връзка. И двамата обичат заедно да научават нови неща и да пътуват. Когато са в движение, всичко е по-лесно и постижимо.

Най-доброто от тази конфигурация: Различията в характерите и възгледите обогатяват партньорите, не ги разделят.

Стрелец и Стрелец

Когато два Стрелеца се влюбят, техните любвеобилни характери са чудесна предпоставка за почти перфектна връзка. Тази двойка възприема света през призмата на знанието и споделя общото си привличане към новостите. Може да прекарат часове в разговор и закачки, които предизвикват и гъделичкат умовете им. Безгрижни и независими, тези двамата са много съвместими, когато трябва да балансират личните си интереси. Не познават ревност. Когато са заедно, правят всичко, за да доставят удоволствие на партньора си и да заситят интересите си. Въпреки че са приспособими и сравнително търпеливи, понякога губят самообладание, но бързо им минава, защото не е в природата на Стрелеца да има зъб за нещо дълго време.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната съвместимост и споделено желание за знания. Тази двойка може да намери перфектния баланс между интензивност в емоциите и даване на лично пространство. Заедно ще изследват нови светове, както интелектуални, така и географски.

Стрелец и Козирог

Нещата при тази двойка може и да започнат бавно и партньорите да имат чувството, че няма какво да научат един от друг. Стрелецът е безгрижен, капризен, търсещ знания, винаги пръв се впуска в нови неща и по природа е нетърпелив. Козирогът е ориентиран в детайлите и е пасивен, дори стеснителен, и винаги търси нов проект, в който да се впусне. Техните различия всъщност са основа на едни силни отношения във времето. В началото на връзката обаче партньорите няма да бъдат в състояние лесно да загърбят недостатъците на другия. Понякога Стрелецът може да изглежда неуправляем и недисциплиниран, докато Козирогът може да се покаже като надут и елитарен. В момента, в който спрат да се взират в недостатъците на партньора си и забележат силните страни на другия, със сигурност ще се окажат във води на взаимен респект. Стрелецът може да покаже на Козирога приключенски и авантюристичен дух, докато Козирогът ще научи любимия си да обръща внимание на детайлите. Ще го научи, че малките неща са важни и ще му помогне да озапти малко разпиляващата си енергия.

Най-доброто от тази конфигурация: Ефективното им преодоляване на всяка пречка по пътя. Когато преодолеят първоначалната си съпротива един към друг, тази двойка ще разбере колко може да научи в течение на отношенията. Техните характери, различни по толкова начини, ги прави изключително любовно съвместими.

Стрелец и Водолей

Идеалите на Водолея и знанието на Стрелеца прави от тези два знака творческа и уникална двойка. Тези отношения не познават задръжки и когато партньорите свикнат един с друг, няма да имат нито един скучен момент. Под пластовете романтизъм съществува чудесно приятелство. Те умеят добре да комуникират добре и да се разбират добре. И двамата са идеалисти и развълнувани от живота и заедно си прекарват приказно. Може да летят без страх от падане. И Стрелецът, и Водолеят изпитват взаимно уважение. Стрелецът е привлечен от индивидуалността на Водолея, от неговата визия и творчески способности. Водолеят пък се възхищава от инициативността на партньора си, който непрекъснато измисля нови идеи. И за двамата е важна независимостта. Не изпадат в излишни конфликти, защото разбират нуждите си добре. Понякога Стрелецът изглежда твърде егоистичен за Водолея, но ако не губят комуникацията помежду си, ще преодолеят всяка пречка.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да преодоляват трудности, когато действат от сърце. Тази комбинация прави тази връзка дълбока и запомняща се.

Стрелец и Риби

Това е връзка на реализираните мечти. Стрелецът е повече мислител и философ и по-лесно преминава от едно към друго нещо. Рибите са по-интровертно настроени. За другите първоначално може да изглеждат абсолютно несъвместими, но колкото повече им се развива любовта, толкова по-лесно става задоволяването на възприятията им за света – нещо, което помага за здравословните им отношения. Стрелецът е отзивчив и многостранен и често се притичва в защита на Рибите. Те пък от своя страна се адаптират бързо към заобикалящата ги среда. Имат склонността да фокусират много енергия в разбирането и симпатизирането на партньора им. Те най-добре се справят с отчуждеността на Стрелеца, отколкото останалите зодии.

Най-доброто от тази конфигурация: Това, че може да извличат ползи от мъдростта на другия в същото време да комуникират добре. Рибите показват на Стрелеца какво е грижата за другия, Стрелецът учи Рибите как да превърнат фантазиите си в реалност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X