Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва в любовта Стрелецът

Стрелец и Везни

Тази комбинация е хармонична. Стрелецът е пътешественик, който постоянно търси мъдрост. Везната е много привлечена от изкуството, красотата и естетското. Тази връзка винаги се усеща като чисто нова, заедно те може да достигнат нови хоризонти в любовта и в живота.

Най-доброто от тази конфигурация: Общият им интерес към култивиране на знания. Те са подходящи един за друг и ще стигнат надалече и емоционално, и географски.

Стрелец и Скорпион

Няма начин любовта им да избухне в пламъци от една-единствена искра. Те имат нужда от време, бавно темпо и сериозно опознаване. Тази връзка може да приключи още преди двамата партньори да разберат, че е започнала. Но ако проявят достатъчно търпение един към друг, чакането може да се окаже, че си е заслужавало. Стрелецът е винаги отворен към промяната, вълнуващото и предизвикателното в отношенията. А Скорпионът е склонен да притиска с внимание и да търси прекалена за партньора близост. Но ако успее да контролира настъпателните си въжделения, може да се надява на успешна връзка. И двамата обичат заедно да научават нови неща и да пътуват. Когато са в движение, всичко е по-лесно и постижимо.

Най-доброто от тази конфигурация: Различията в характерите и възгледите обогатяват партньорите, не ги разделят.

Стрелец и Стрелец

Когато два Стрелеца се влюбят, техните любвеобилни характери са чудесна предпоставка за почти перфектна връзка. Тази двойка възприема света през призмата на знанието и споделя общото си привличане към новостите. Може да прекарат часове в разговор и закачки, които предизвикват и гъделичкат умовете им. Безгрижни и независими, тези двамата са много съвместими, когато трябва да балансират личните си интереси. Не познават ревност. Когато са заедно, правят всичко, за да доставят удоволствие на партньора си и да заситят интересите си. Въпреки че са приспособими и сравнително търпеливи, понякога губят самообладание, но бързо им минава, защото не е в природата на Стрелеца да има зъб за нещо дълго време.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната съвместимост и споделено желание за знания. Тази двойка може да намери перфектния баланс между интензивност в емоциите и даване на лично пространство. Заедно ще изследват нови светове, както интелектуални, така и географски.

Стрелец и Козирог

Нещата при тази двойка може и да започнат бавно и партньорите да имат чувството, че няма какво да научат един от друг. Стрелецът е безгрижен, капризен, търсещ знания, винаги пръв се впуска в нови неща и по природа е нетърпелив. Козирогът е ориентиран в детайлите и е пасивен, дори стеснителен, и винаги търси нов проект, в който да се впусне. Техните различия всъщност са основа на едни силни отношения във времето. В началото на връзката обаче партньорите няма да бъдат в състояние лесно да загърбят недостатъците на другия. Понякога Стрелецът може да изглежда неуправляем и недисциплиниран, докато Козирогът може да се покаже като надут и елитарен. В момента, в който спрат да се взират в недостатъците на партньора си и забележат силните страни на другия, със сигурност ще се окажат във води на взаимен респект. Стрелецът може да покаже на Козирога приключенски и авантюристичен дух, докато Козирогът ще научи любимия си да обръща внимание на детайлите. Ще го научи, че малките неща са важни и ще му помогне да озапти малко разпиляващата си енергия.

Най-доброто от тази конфигурация: Ефективното им преодоляване на всяка пречка по пътя. Когато преодолеят първоначалната си съпротива един към друг, тази двойка ще разбере колко може да научи в течение на отношенията. Техните характери, различни по толкова начини, ги прави изключително любовно съвместими.

Стрелец и Водолей

Идеалите на Водолея и знанието на Стрелеца прави от тези два знака творческа и уникална двойка. Тези отношения не познават задръжки и когато партньорите свикнат един с друг, няма да имат нито един скучен момент. Под пластовете романтизъм съществува чудесно приятелство. Те умеят добре да комуникират добре и да се разбират добре. И двамата са идеалисти и развълнувани от живота и заедно си прекарват приказно. Може да летят без страх от падане. И Стрелецът, и Водолеят изпитват взаимно уважение. Стрелецът е привлечен от индивидуалността на Водолея, от неговата визия и творчески способности. Водолеят пък се възхищава от инициативността на партньора си, който непрекъснато измисля нови идеи. И за двамата е важна независимостта. Не изпадат в излишни конфликти, защото разбират нуждите си добре. Понякога Стрелецът изглежда твърде егоистичен за Водолея, но ако не губят комуникацията помежду си, ще преодолеят всяка пречка.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да преодоляват трудности, когато действат от сърце. Тази комбинация прави тази връзка дълбока и запомняща се.

Стрелец и Риби

Това е връзка на реализираните мечти. Стрелецът е повече мислител и философ и по-лесно преминава от едно към друго нещо. Рибите са по-интровертно настроени. За другите първоначално може да изглеждат абсолютно несъвместими, но колкото повече им се развива любовта, толкова по-лесно става задоволяването на възприятията им за света – нещо, което помага за здравословните им отношения. Стрелецът е отзивчив и многостранен и често се притичва в защита на Рибите. Те пък от своя страна се адаптират бързо към заобикалящата ги среда. Имат склонността да фокусират много енергия в разбирането и симпатизирането на партньора им. Те най-добре се справят с отчуждеността на Стрелеца, отколкото останалите зодии.

Най-доброто от тази конфигурация: Това, че може да извличат ползи от мъдростта на другия в същото време да комуникират добре. Рибите показват на Стрелеца какво е грижата за другия, Стрелецът учи Рибите как да превърнат фантазиите си в реалност.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X