Напишете дума/думи за търсене

Пълнолунието във Везни дава смелост за промяна

Настъпването на астрологичната Нова година идва в компанията на Пълнолунието в знак Везни, което ще се случи на 21-ви март (четвъртък), в 3:43 часа, на 0 градуса в знака.

В прегръдките на тъмнината Слънцето ще направи първата си стъпка в покоите на знак Овен, а Луната сякаш чакаща точно това ще застане срещу него, очакваща внимание и време за дълги разговори.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго. Това е етапа, когато ние хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста Везни-Овен, която е кардинална и изключително важна. Слънцето в знак Овен ще освети темите свързани с личността ни а Луната в знак Везни ще докосне темите свързани с отношенията ни с другите.

Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения, къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си Его, или това на другия. Нека помислим къде сме сгрешили и може ли да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите. Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават. Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. Често чуваме твърдението, че всичко започва от нас. И то е така, защото когато обичаме и уважаваме себе си ще се ценим повече, ще имаме по ясни граници за отношението на другите към нас и най-вече проектирайки любовта си ще разбираме по-лесно и с приемане слабостите на околните.

Това Пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените в първа декада Овни и Везни, родените в трета декада Риби и Деви, хората с асцендент Овен или Везни. При тях се очаква най-голяма смелост и желание за промяна.

Времето ден преди Пълнолунието и два дни след него е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това от което имате нужда.

Времето след Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Успех на всички!

С много любов,

Астролог, Венета Матева

Венета Матева е астролог, който използва всички практики на модерната западна астрология, съчетавайки ги с ведическа (индийска) и кабалистична астрология. Може да се свържете с нея чрез Facebook профила й.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X