Напишете дума/думи за търсене

Типове мъже, с които е по-добре да си нямаме работа

Понякога може да ви струват симпатични, интересни, съблазнителни. Въпреки това обаче, е по-добре да стоите далече от тях, за да си спестите главоболия. Кои са мъжете, с които е най-добре да си нямате вземане-даване.

Ексцентрик

Той се гордее, че не е като останалите. Често поддържа „особени”, обикновено платонични отношения с една или две жени. Може и да няма нищо необичайно във външния му вид, но ще го разпознаете по особения стил на общуване. Дори и да ви е забавен и любопитен, по-добре не се опитвайте да задълбочите връзката си с него, защото ще бъдете принудени постоянно да се примирявате с чудатостите на характера му.

Феминист

Този човек е пълен с добри намерения, бори се за правата на жените като за своите собствени, но в поведението има някакъв тревожен за повечето жени подтекст. Той е в състояние с часове да говори какви идиоти са мъжете и колкото е трудно за жените да общуват с тях. Но като че ли не възприема себе си като мъж и срамува от мъжествеността си. Или се опитва да получи секс, извинявайки се, че е мъж. Той създава впечатление, че е на ваша страна, но рано или късно ще ви предаде.

Приятел на жените

Някои мъже имат склонността да се обграждат с жени. Но според психолозите това е знак за отрицание на собствената мъжественост. Поради това с тях е трудно да се получи истинска интимна връзка. Ако той е склонен лесно да се поддава на женско влияние, има огромен шанс да ви изневери.

Изстрадал от живота

Някои мъже са минали през такива житейски перипетии, че не им е останала воля и енергия за живот. Разочарованият от живота всяка сутрин трябва да събира сили, за да стане от леглото и да посрещне деня. Той е постоянно разстроен, тъжен, сърдит, обидчив, заядлив. Способен е да изцеди цялата ви енергия, да ви зарази с песимизма си, да ви откъсне от близките и приятелите ви.

Всезнайко

Никой не обича всезнайковците. Жените побесняват, когато един мъж им чете лекции или говори с тях снизходително, а точно така се държи средностатистическият всезнайко. Той винаги има готов отговор. Смята, че колкото повече непознати думи употребява, толкова повече ще го уважават. Често използва знанията си, за да потиска околните – това му помога да поддържа собственото си самочувствие. Най-големият проблем на тези мъже е, че постоянно говорят на теми, които интересуват само тях.

Фанатик на тема контрол

Той се чувства длъжен да контролира всяка ваша крачка. Трудно му е да се държи с околните като с равни и да се въздържи от язвителни коментари. Смята, че всичко трябва да се случва по неговите правила. Никога не прави компромиси. Подобен тип партньори обикновено привличат неуверените жени.

Шут

Той разиграва представления пред жените. Смята, че ако се покаже достатъчно забавен, тя ще преспи с него и в крайна сметка ще се влюби. Повечето хора ценят чувството за хумор, но това не може да е основата, на която се крепи една връзка. За тези мъже са характерни постоянният стремеж да бъдат център на внимание и търсенето на одобрение.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X