Напишете дума/думи за търсене

7 съвета за мъже, които са с по-възрастни жени

Доскоро конфигурацията по-млад мъж - по-възрастна жена беше не само рядкост, но и в доста общества табу. В днешно време на това се гледа като на съвсем нормално в любовта. Въпреки това по-невръстните господа невинаги са наясно какво очакват техните по-зрели любими от тях. Кои са предимствата и кои несъвършенствата на една такава връзка?

1. Биологичният часовник тиктака

Това се отнася само за жени, които искат да имат бебета или семейство. С всяка следваща година намаляват възможностите да заченат. Желанието им да станат майки може да доведе до леко пресилване от тяхна страна, що се отнася до темповете, с които се развива връзката.

2. Минало

Въпреки че всеки на този свят влиза в следващата си връзка с някой и друг останал белег от предишната, младите мъже трябва да са наясно, че по-възрастните дами, в които са влюбени, може да ги водят с няколко обиколки живот. Те може вече да са родители, да са преживели няколко развода или да са били прекалено дълго време сами и това да придава една лека егоистичност на тяхната отдаденост в отношенията. Не са изключени и остатъчни ефекти от определени ситуации, през които жената е преминала.

3. Обществени норми

Обществото има проблеми, когато хората не се съобразяват с нормите. Това го кара да се чувства неудобно, виждайки, че някои индивиди правят точно обратното на очакваното. В крайна сметка, за вас е важно семейство или приятели ви да подкрепят вашия избор. Но ако това не стане, все пак най-важното на този свят е да сме щастливи.

4. Ангажимент

Много жени не искат да губят времето си с безсмислени или незадоволителни отношения. Следователно, по-възрастните жени не си търсят някого за лятна свалка, нито пък мъж само за секс. Така че, ако не търсите нещо в дългосрочен план, не й губете времето.

5. Независимост

Отнема време и опит на човек, за да стане наистина независим. Това може да означава, че живее самостоятелно или живее с хора, но плаща сметките си. Независимостта е нещо добро, но по-младите мъже трябва да са наясно, че тя често идва в комплект със силна жена. Така че, господа, ако не сте готови за такава дама, не припарвайте до нея.

6. Сила и опит

Повечето по-възрастни жени ще имат повече опит във връзките и най-вероятно ще знаят какво искат и какво не искат в любовта. Освен това няма да се страхуват да нарекат нещата с истинските им имена и няма да ви оставят да се чудите къде е мястото ви във вашите отношения. Също така трябва да сте готови да пуснете малките игри, които хората обичат да играят, защото нямат време за това.

7. Мъдрост

По-възрастните жени ще имат преживявания, които тепърва ще се случват на вас. Но това може само да ви помогне. Черпете от тяхната мъдрост, която дори и да не използвате на момента, в даден момент ще имате нужда от нея.

По-зрелите дами може да предложат много на по-младите мъже. Помнете, че е важно да бъдете честни един с друг за това какви са намеренията ви и какво очаквате от връзката. Не си губете времето, ако не сте на една и съща страница.

Ако сте жена във връзка с по-млад мъж, вижте тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X