Напишете дума/думи за търсене

7 съвета, ако сте с по-млад мъж

Честито! Този плод е разрешен!

Не е за вярване, но в 21 век все още продължаваме да робуваме на стереотипа, че в една връзка жената трябва да е по-млада. И въпреки това двойките, в които мъжът е чувствително по-млад по половинката си стават все по-разпространени не само в западния свят, а и у нас.

Тези мъже виждат в жените от следващото поколение не защита и опора, а сродна душа. Според статистиката това се отнася с пълна сила за умните момчета, които преуспяват в точните науки (тригонометрия, астрономия, математически анализ). Ако през 1963-а само в 15% от съпружеските двойки в Европа и САЩ жената е била по-възрастна от мъжа, през 1998 цифрата е 28%. И с всяка изминала година процентът расте, като при втори брак булката често се оказва по-голяма от младоженеца.

Днес дори се смята, че има мода на браковете с по-млади мъже, а главният тренд е 40-годишни жени да се омъжват за 25 – 30-годишни мъже. Макар че обществото се отнася с пренебрежение и дори с насмешка към този тип връзки, според психолозите щастието им е напълно възможно. Най-важното условие е да отсъства негативно влияние на роднини и от двете страни. Още един фактор е липсата на страхове в жената, които рано или късно разрушават любовта отвътре.

1. Не се колебайте да се възползвате от всички достижения на съвременната индустрия за красота, но не прекалявайте. Щом е с вас, той ви харесва такава, каквато сте – не се променяйте драстично.

2. Не ревнувайте, или поне не го правете на глас. Дори и да усещате подобно чувство, никога не изговаряйте мислите си и като цяло избягвайте тази тема. Така не само ще изглеждате самоуверена, но и няма да му давате лоши идеи.

3. За нищо на света не му споделяйте страховете си и веднъж завинаги забравете фразата: „Стара съм, скоро ще ти омръзна и ти ще си намериш по-млада жена”.

4. Не обсъждайте с партньора си физиологията, целулита си, хапчетата, които пиете, козметичните процедури, на които се подлагате. Мъжете не обичат и се страхуват от подобни разговори.

5. Дайте си сметка и осъзнайте ясно, че каквото правите, го правите за себе си. Не гответе най-вкусните ястия, само за да му угодите и не си купувайте скъпи дрехи, за да сте хубава само за него. Това е вашето лично женско щастие. Изживявайте го пълноценно.

6. Получавайте удоволствие от секса. Сексът лекува болести, премахва затрудненията в общуването, изтрива негодуванието и неизречените думи. Тоест, сексът е най-сигурният и приятен начин да презаредите батериите – не го пропускайте!

7. Наслаждавайте се на това, че партньорът ви може да преминава от категория в категория. Може да бъде и дете, и любим, и равноправен партньор. А ако може да стане и баща, значи няма нужда постоянно да го поучавате и да му четете лекции.

Юлияна Дончева: Трябва много да обичаш мъжа си, за да се осмелиш

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X