Напишете дума/думи за търсене

По-зрели жени с по-млади мъже - новото нормално в любовта

Слава Богу, светът се събуди и лека-полека започна да припознава като нормално събитие любовта между по-големите жени и по-младите мъже.

Въпреки това обаче емоцията не е съвсем достатъчна, за да се превърне в нещо дълготрайно и живеещо под един покрив, докато оная дама с косата ги раздели.

Все по-често възрастните жени остаряват сами, изоставени от младите си любовници, докато застаряващите, но все още годни за сексуална употреба господа умират в обятията на невръстните си партньорки.

Въпреки филмови класики като „Абсолвентът“ и „Харолд и Мод“, разглеждащи отношенията на зрели жени с току-що напъпили момци, в Холивуд и до ден днешен продължава да се гледа с обиграна насмешка и критика, стане ли дума дама на ръба на менопаузата да залюби някой юноша бледен.

Деми Мур беше на 42 години, а Аштън Къчър на 27, когато двамата се венчаха. Въпреки че в продължение на шест лета младият актьор публикуваше непрекъснато снимки в Туитър на тяхната любов и заедност, най-накрая той се разведе с нея и се ожени за доста по-младата от Мур Мила Кунис, която му роди дъщеря и син.

Къде свършва „подходящата“ възрастова граница

Дефиницията за, нека я наречем, любовна „допустимост“ се дирижира от обществото. Досущ като всичко останало, отнасящо се до „морала“ на света. Формулата е лесна и проста за пресмятане – разделете възрастта си на половина и я съберете с числото 7. Готово. Вече имате границата на непритесняващата разлика в годините всички хора, на които изобщо не им е работа да си врат носа във вашата любов. С две думи, ако вие сте на 48, партньорът ви трябва да е на 31.

Разбира се, надига се и друго питане. Ако решим да не спазим тази математическа повеля, нормално ли е да бъдеш с мъж, който е връстник на детето ти и едва ли не някога са играли един до друг в пясъчника.

Или пък ок ли учител, преподавател и изобщо ментор да прави секс със студентките си, които със сигурност биха могли да му бъдат, ако не дъщери, то поне внучки.

Доброволна сексиграчка

Имам приятелка психолог, която наскоро ми сподели, че получила най-неочакваното обяснение в секс. Да го опишем по този начин.

Съученик на току-що излезлия й от пубертета син й доверил, че съвсем наскоро изживял доста гадна раздяла с гаджето си и че бил убеден как разбитото му сърце може да бъде спасено от нея. Предложил й да бъде нейната сексиграчка, заявявайки, че досега не бил общувал с такава жена като нея. Естествено, че не е. В крайна сметка едва ли досега се е случвало да ходи с набори на майка му.

Но ако някой доброволно ти се принесе в сексуална жертва, трябва ли да отхвърляш щедрата оферта само защото не е притежател на побелели слепоочия, няма бирено шкембе и косми не стърчат от ушите му?

Аз самата съм имала по-млади любовници от мен, дори съм омъжена за един от тях, и смея да твърдя, че старанието им в леглото е забележително. На всеки един, без изключение.

И едва ли са го правили, защото аз съм някаква горгона, която ги шляпа с камшика през гениталиите всеки път, когато не успеят да ме задоволят. Защото, ако щете вярвайте, не си спомням миг на неудовлетвореност в кревата с тези момчета.

Спор да няма, по-младият ми секс е имал своите падения и възходи, но никога не е достигал до пълния си неоргазмичен крах. Категорично винаги съм стигала до портите на Нирвана, крещейки в захлас удоволствието си.

И не. Никога не съм изпитвала угризения или колебания, стане ли дума да се споделя плътски с по-млад мъж. Е, не си представяйте, че се отдавам на господа, на които току-що им е поникнала брада.

Но нямам свян за някакви си пет-шест години по-малко от моите, с които ме е сблъскал животът.

Не твърдя, че по-зрелите възрастово мъже не са наясно с това какво да ни правят в леглото. О, не, изобщо не казвам това. Но съгласете се, че тях по-често ги мързи да пропълзяват в плътското доволство с нас.

Съгласете се и, че женската сексуалност е сложен феномен, който се случва на няколко нива. Не може да обичаш само единия пласт, трябва всеки кат от нея да е задоволен, за да изпитва наслада.

И ако понякога вибраторите вършат работа, въздействайки на първичната ни сексуалност, то мъжете сексиграчки са тези, които може да влияят на съвкупното ни усещане за нашата женственост.

Така че следващия път, ако ви намери интимно желание от по-млад мъж, не вадете предразсъдъците от шкафа. Извадете увереността в собствената си неустоимост и покажете на женствеността си, че на белия свят има и други мъже освен старите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X