Напишете дума/думи за търсене

Как да събудим унилия любовник с подръчни средства

Досано, още по-досадно, дългогодишен секс. Горе-долу така се случват нещата в света на чаршафите след десетина години брачно разменяне на ласки.

Ако в началото сте се сдобивали с първа степен изгаряне от страст, сега едва успявате да усетите пламъка на клечка кибрит в леглото.

Да си играеш с огъня, може и да е добро предупреждение, но не и когато става дума за вдъхване на нов живот на интимния ви живот.

Трикът на горещия чай

Не е нужно да подпалвате къщата с прекалено много и нагъсто свещи. Опитайте с чаша горещ чай. Преди да започнете да ухажвате с уста гениталиите на любимия, отпийте глътка чай. Устата ви ще бъде топла и благоуханна – нещо, на което пенисът му ще реагира с още по-голям кръвопоток. Отпийте още веднъж, но този път задръжте течността в устата си. Членът му ще ви бъде благодарен.

Милувката на топлата кърпа

Загрейте хавлията на парното и бавно, но осезаемо я плъзнете по протежението на тялото му. Това едновременно ще накара неговата кожа да настръхне и да очаква трепетно продължението. А когато платът изстине, може да я сложите на топло между краката си и да започнете леко да обтривате интимните си части. Това със сигурност ще нажежи чаршафите под гърба на любовника ви.

Жежка играчка

Ако сте фенове на сексиграчките, то преди да ги използвате, потопете ги в топла вода. Гениталиите реагират явно на температурата. Може да вкарате в играта и студена вода, като редувате потапянията в горещата. Това определено ще поддържа огъня.

Загрейте Г-точката

Ще ви се да му доставите оргазъма на месеца, тогава се погрижете за Г-точката му. Тази вълшебница при мъжете се намира в триъгълника между ануса и скротума.

Дишайте-издишайте

Няма нужда да се изживявате като трифазна помпа. Трябва само да преместите сластния си дъх върху ерогенните зони на партньора си. Забравете за безкрайните целувки, а погалете с придихание областта около перинеума, пъпа, тестисите му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X