Напишете дума/думи за търсене

Любовни съвети за мъже над 50 години

Ходенето по срещи трябва да бъде забавно, дори и да е малко изтощително понякога. Но запознанството с нови хора, които евентуално да се превърнат във ваш партньор, става малко по-трудно, ако вече сте прехвърлили 50-те. И не защото не ви бива, напротив, а защото познавате себе си по-добре, отколкото сте били на 30. Знаете, че не искате да си губите времето в безкрайни глупости и разминавания, а това затруднява задачата да намерите някого, с когото искате да прекарате остатъка от живота си.

Вече ви представихме любовни съвети за дами над 50-годишна възраст, сега е време за господата.

• Да сте забавни е добре. А ако сте оптимисти, е още по-перфектно, стане ли дума за среща. Цинизмът и сарказмът може да работят, но само ако сте пъпчив и неудовлетворен гимназист. Опитайте се да бъдете леки в комуникацията, ако исакте да има втора среща.

Спортувайте, за да останете в добра форма. В свят, пълен с хора с наднормено тегло, поддържането на тялото ще ви отдели от тълпата, а и ще каже няколко добри неща за вас, без да произнасяте и дума.

Бъдете енергични и приключенски настроени в спалнята и извън нея.

Бъдете внимателни и любезни. Помагайте на жените, от пазаруването на хранителни стоки до масаж на уморените им крака.

• Но най-важният съвет е да СЛУШАТЕ.

Слушането е ключът към успеха на връзките, независимо дали сте съвсем млади или на средна възраст. Да, парите са важни и добрият външен вид помага, но слушането е това, което завладява една жена. Наистина чуйте какво ви говори тя. Бъдете истински заинтересовани от историите, които разказва, от споделянето на нейните успехи, разочарования и пътувания.

Повечето жени над 50 са били в отношения с мъже, които не са се интересували много от това, което са искали да споделят с тях. В продължение на 10, 20, 30 години мъжете в техния живот са говорили само за себе си, но са пропускали да ги чуят.

Дори и да не ви харесва да слушате, СЛУШАЙТЕ все пак. Има няколко основни причини да направите това.

Първо, не сте толкова завладяващ, колкото си мислите, че сте. Няма значение дали сте известна личност, шеф на инвестиционна банка или посланик в Австралия. Говоренето за себе си е досадно. Споменете нещо за живота си, но оставете жената да сподели повече, особено на първа среща.

Второ, вече сте наясно с вашата история. Чуйте нейната история.

Трето, тя вероятно ще е доста интересна. Но дори и да не, тя има какво да каже и копнее да бъде чута.

• И четвърто, слушането е невероятно недооценен талант. Ще бъдете възнаградени за това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X