Напишете дума/думи за търсене

13 категорични признака, че сте с добър мъж

Често се чудя как определени хора се събират с тотално неподходящи половинки за тях. Задавам си въпроси защо не си тръгнат, ако не получат това, което заслужават, но пък се надявам, че наистина оценяват своя „съотборник” в любовта, ако получават това, което заслужават.

Мисля, че голяма част от проблема, който размива тази линия, е, че много хора дори не са съвсем сигурни как изглежда една здрава връзка в наши дни или как един „добър мъж“ (или жена) трябва да се отнася към партньора си.
Затова в тази статия ще разгледаме набор от признаци, които сочат, че той е добър мъж и как ще се държи той, докато е във връзка.

1. Никога не ви позволява да забравите колко много ви обича
Това е изключително важна част от пъзела: Добрият мъж винаги ще ви напомня колко много означавате за него. Разбирам, че мъжете могат да бъдат по-малко комуникативни или нежни от жените, но това не извинява сериозната липса на усилия, положени от страна на господата.

Ако някой ви обича истински, вие ще го знаете и ще го почувствате.

2. Винаги ви подкрепя
Независимо дали искате да се върнете в университета след 20 години, за да получите магистърска степен, да започнете певческа кариера или да останете у дома, за да създадете семейство, добрият мъж винаги ще ви подкрепи в това, което искате от живота си.

Той никога няма да ви обезсърчи или да ви накара да се чувствате така, сякаш не може да направите това, което сте си поставили за цел.

Той ще бъде до вас на всяка крачка, ще се радва на вашите победи и ще ви утешава по време на вашите поражения.

3. Вдъхновява ви
За да вдъхновите някого, са нужни усилия както в начина, по който човек живее собствения си живот, така и в насърчаването на другите да живеят техния.

Стремежът и амбицията на добрия мъж ще се отразят върху вас, докато той преследва собствените си страсти.

4. Полага усилия, за да спечели доверието ви
Добрият мъж ще иска да се чувствате комфортно и уверени във връзката си. Крайъгълният камък на това е да може да се довериш на някого и той ще осъзнае това. Без доверие няма основа за любов или уважение.

Той ще разбере, че доверието не се дава просто ей така - то трябва да се спечели и след това да се запази.

5. Винаги ви кара да се чувствате красива
Той ще разбере, че да ви накара да се почувствате красива, не означава просто да изрече тези думи. Това означава наистина да ви накара да се почувствате красива.

По начина, по който ви гледа, докосва и се отнася с вас. Той ще забележи подробности, когато промените нещо във външния си вид, и ще ви напомни колко привлекателна ви намира дори когато не го правите.

Добрият мъж ще разбере, че независимо дали сте по клин на дивана или във вечерна рокля, запътена към гала събитие, когато обичате някого такъв, какъвто наистина е, всичко в него става красиво.

6. Той ви кара да се чувствате в безопасност
Един от най-добрите комплименти, които една жена може да направи на мъж, е да му каже, че се чувства в безопасност около него.

Независимо колко е привлечена от вас или колко забавен ви мисли, или колко пари имате, ако една жена не може да спи спокойно до вас през нощта, това няма значение.


7. Никога не преминава границата

Естествено е да има разногласия и дори спорове в една връзка, но няма причина да правите нещата лични, да обиждате или да се обиждате.

Един от признаците, че той е добър човек, означава, че ще запази спокойствие по време на разногласия.

8. Винаги се опитва да се усъвършенства
Независимо дали става въпрос за научаване на нови неща, развиване на нов набор от умения, четене на нова книга или гледане на документален филм, добрият мъж, който се гордее с непрекъснатото самоусъвършенстване, винаги ще ви предизвиква интелектуално и ще задържа вниманието ви.

Той ще прави тези неща за себе си, но допълнителната полза ще бъде положителното въздействие, което има върху връзката ви.

9. Наясно е, че действията говорят повече от думите
Наличието на правилния мъж в живота ви ще ви накара да разберете, че хората, които дават обещания, но не ги спазват, не заслужават вашето уважение.

10. Той се отваря пред вас
За някои мъже може да е трудно да изразят своите емоции, страхове и дори най-съкровени желания, но наличието на правилната жена в живота им често помага да отворят тези врати.

Добрият мъж, макар да разбира, че някои неща трябва да се пазят в тайна, няма да скрие нещо важно от вас или да затвори чувствата си, знаейки, че това ще предизвика напрежение и разочарование.

11. Винаги е честен с вас
Когато изгражда основа за щастлива, здрава връзка, добрият мъж ще разбере, че честността винаги е най-добрата политика. Освен това той насърчава любимата жена да се отнася по същия начин към него.

12. Той никога не е обиден
Може би е най-важната черта от всички. Независимо дали е психически, емоционално или физически, добрият мъж никога няма дори да си помисли да ви бъде обиден или да ви навреди по някакъв начин.

Но ако въпреки това се случи с вас, моля, имайте смелостта и уважението към себе си, за да говорите с някого или да си тръгнете незабавно от тази връзка.
Никой добър мъж не би постъпил така.

13. Той стои до нас, независимо от всичко
Когато един мъж посвещава любовта и времето си на една жена, не са необходими никакви уговорки или обстоятелства. Ще има добри времена и ще има не толкова добри времена.

Ще възникнат предизвикателства и неочаквани ситуации. Но той ще остане до вас и ще бъде ваш съотборник през всичко това.

Всеки мъж може да бъде до вас в слънчевите дни. Истинският тест за характера е дали той ще държи чадъра над вас през бурните дни.
И, дами, ако мъжът, с когото сте, полага усилия да бъде този човек за вас, моля, кажете му колко много го цените. Колкото и мил да е човек, няма по-празно чувство от това да дадеш сърцето си на някого, който смяташ, че го приема за даденост.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X