Напишете дума/думи за търсене

Добрите мъже търсят тези 5 неща във връзката

Добрите мъже са трудно намираеми, но, слава богу, съществуват. Всъщност има повече добри мъже, отколкото може да си представите, ако знаете как да търсите. За съжаление, повечето от тях вече са заети и почти е немислимо да останат без половинка, тъй като тези господа знаят как да се грижат за любимите си, които за нищо на света не са готови да ги пуснат от живота си.

Кои мъже се смятат за добри?

- Добрите мъже имат почтени намерения.

- Добрите мъже се държат любезно и уважително.

- Добрите мъже ценят любовта и не се страхуват да се отдадат на партньорите си.

- Добрите мъже се ръководят от моралния кодекс и достойно поведение в личния и професионалния си живот.

- Добрите мъже не трябва да са лоши момчета, за да се докажат.

Ако искате връзка с добър мъж, трябва да сте наясно, че има 5 неща, с които той не прави компромис и винаги търси тези качества в човека до него.

„Най-добрата любов е тази, която събужда душата; която ни кара да искаме повече, която засажда огъня в сърцата ни и носи мир на ума ни. Това се надявам да ти дам завинаги.”

Никълъс Спаркс, „Тетрадката“

1. Честност

Това е абсолютно задължително за връзка с добър мъж. Не е нужно да знае всичките ви тайни, поне не в началото. Но знайте, че сте обречени, ако ви хване в лъжа. Всички имаме кирливи ризи – неща от миналото, за които съжаляваме, семейни конфликти или член от семейството, с който не се гордеете особено, финансови проблеми. Затова е важно да сме искрени от самото начало. Дори да изпитвате страх от неговата реакция, по-добре не крийте нищо от него. Добрите мъже са истински, позволяват си да покажат уязвимост и са отворени за интимност с някого, на когото имат доверие. Но ако ги накарате да се чувстват измамени, те ще си тръгнат.

2. Уважение

Не само, че добрият мъж обича да бъде уважаван, а и той знае, че го заслужава, защото знае собствената си стойност. Ако е страхотен чистофайник, не му се подигравайте за домакинските навици; уважавайте начина, по който се отнася към дома си. Или ако харесва неща, които на вас изобщо не ви допадат, не му се присмивайте на интереси, дори да ви се сторят странни.

Не забравяйте, че жените тестват мъжете през цялото време, но господата също тестват потенциалните си партньори по свой собствен начин.

3. Внимание

Добрият мъж жадува за вниманието ви. Търси от вас истински интерес към личния и професионалния му живот, фокуса ви към него и желанието ви да научите повече за това кой е. Когато говори или разказва история, той иска да го слушате, а не да изпращате съобщения на приятел или да отговаряте на имейли. Ако живеете заедно, той очаква от вас да сте емоционално достъпни.

Времето ви заедно е ценно и той иска да го използва за създаване на интимност.

4. Вашите предпочитания

Добрият мъж иска да знае какво харесвате и какво не, защото иска да ви направи щастливи. Вашето щастие му доставя удоволствие. Той мъж иска да отговори на вашите нужди, защото е наясно, че ключът към поддържането на успешна връзка е в общуването и в удовлетвореността и на двамата. Добрият мъж не се страхува да каже „не“, което означава, че няма нужда да се притеснявате дали сте твърде нуждаещи се или взискателни. Ако не може да направи нещо за вас или не мисли, че е разумно или подходящо, той ще ви откаже. Той иска да ви угоди, но само ако това, което искате е здравословно за вас и за връзката.

5. Емоционално здраве

Добрите мъже имат радар, който им показва всички читави хора в радиус от сто километра. Те търсят търпеливи и толерантни хора, които ще се приемат щуротиите им, които няма да си отидат, когато нещата станат трудни, защото обичат силно и се чувстват отговорни за благополучието и щастието на партньора си. Добрият мъж притежава емоционално здраве благодарение на предишния си интимен опит и се е научил да забелязва предупредителните сигнали и да внимава с червените знамена по пътя към една връзка. Той не иска спасителна мисия. Той не иска да бъде вашият мълчалив психотерапевт, докато се справяте с гнева от трудното си детство. Той ще се погрижи за вас, когато сте болни, ще ви държи за ръката, когато сте самотни, ще ви предложи рамото и носната си кърпа, когато го заливате със сълзи, и ще ви вдигне, когато се разпаднете на парчета, но той иска да се погрижите за психичното си здраве, преди да стане сериозен с вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X