Напишете дума/думи за търсене

Пуснете миналата любов, щастието губи търпение

Изпитвате трудности да пуснете свършилата любов? Наистина ли вярвате, че бившият ви партньор е бил единственият човек за вас и че никога повече няма да бъдете щастливи?

Разбирам го! Болката, която изпитвате сега, е интензивна и смятате, че никога няма да свърши.

Но ще свърши, стига да искате.

За много от нас времето, след като сме се разделили с някого, когото сме обичали, е време за истински размисли.

Независимо дали ние сме си тръгнали или са ни напуснали, един от начините да управляваме болката, е да разгледаме внимателно какво се е случило и какво наистина искаме оттук насетне.

Може би някой умен, забавен и честен партньор, който има страхотни отношения със семейство и приятели и който е наясно с това, което представлява?

Пуснете старата любов, за да се съсредоточите върху това, което е пред вас.

Ходили ли сте на срещи след раздялата? А през цялото време ли си мислихте за бившия?

Имате ли страхотни нови възможности за кариера или шанс да пътувате и не се възползвате от тях, защото сте прекалено съсредоточени върху разбитото си сърце и схеми как да си върнете любовника?

Приятелите ви постоянно ви канят на купони, но вие предпочитате да си заравяте с лице във възглавницата и да роните скръбни сълзи?

Пускането на минала любов, въпреки болката и изгубените надежди, ще ви позволи да вдигнете глава и да се съсредоточите върху възможностите за щастие, които са на пътя пред вас.

Ако не го направите, твърде вероятно е сами да предопределите своето продължително нещастие. А животът е твърде кратък, за да го живеем нещастни.

Когато се пуснете от старата любов, ще спрете да сравнявате всяка следваща с нея. Ако новото ви другарче не е толкова смешно като старото, не правете от мухата слон. Всеки има различно чувство за хумор. Ако сексът не е толкова добър, не спирайте да го практикувайте, напротив – дайте му шанс да се поправи. Ако той не изкарва толкова пари като предишния ви партньор, не си мислете, че не е достатъчно добър за вас. Важното е човекът, с когото се споделяте, да се чувства добре с това, което работи.

И не си въобразявайте, че новият ще прави същите грешки като стария. Това, че не е до задника ви повече от една минута, не означава, че е тръгнал да дири щастието си на друго място.

Пускането на миналата любов ни позволява да загърбим щетите, които приключилите отношения са ни причинили.

Представете си колко хубаво би било да ставате сутрин и да не усещате онова пробождане на болка, когато си спомняте, че сте сами.

Представете си, че излизате с приятели, без да се надявате, че ще връхлетите в пространство, в което ще ви намери новата любов.

Пускането на минала любов ще помогне за облекчаване на тази болка.

Ако болката е ваш постоянен спътник, щастието ще бъде неуловимо. Така че не я дръжте насила при вас.

Не кътайте старата си любов! Защото ако сърцето ви принадлежи на някой друг, допускането на нов човек в душата и в живота ви, е безплодно усилие и за двама ви.

Не се опитвайте да фалшифицирате чувства, защото любовта не обича мошениците.

Пускането на свършилата любов може да изглежда просто невъзможно в този момент. Но всичко има край и начало.

Да се вдъхновиш да получиш живота, който искаш, такъв, в който болката не е твоят постоянен спътник, в който знаеш какво искаш, където няма да сравняваш, е най-добрият начин да пуснеш една любов, която не е била твоята. Най-добрият начин да те срещне щастието, което доскоро сам си саботирал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X