Напишете дума/думи за търсене

5 сигнала на тялото, че сме с неправилния мъж

Нашето тяло постоянно разговаря с нас, но ние сме добри в това да отказваме да го чуем. Особено когато става въпрос за истини, които ни е трудно да признаем пред себе си, защото изречени веднъж на глас, правят живота (още по-)неудобен.

Психолози разкриха кои са знаците на тялото, които то ни дава, когато партньорът до нас не е верният.

Смеете се трудно

Коства ви усилие да се разсмеете от сърце. Усмихвате се постоянно, защото това е лесно, защото сте свикнали да го правите, но истинският смях, който оставя човека без дъх, се случва все по-рядко. Както и все по-рядко успявате да се зарадвате на нещо.

Направете си малък експеримент: когато останете сами, без своя партньор, се запитайте дали сте тъжни от липсата му, или ако беше тук, щяхте да се чувствате по същия начин? Изводите може да си направите и сами...

Изпитвате умора, всякаква умора

Нищо не ви радва, но всичко ви уморява. Едва кретате през седмицата, а като дойде уикендът, вместо да си починете и освежите, вие отново се чувствате скапани. Изпълнени сте със съмнения и страхове. Не виждате нищо красиво в бъдещето и често се връщате в мислите си към своето детство, когато бяхте наистина обичани и щастливи.

Струва ви се, че погрознявате

Отдавна не сте поглеждали в огледалото с удовлетвореност. Все нещо ви липсва в грима, в прическата. Тялото ви се струва ужасно, кожата - суха и уморена. Косата капе, ноктите се чупят. Гримирате се повече от преди, стараете се и в облеклото, но каквото и да направите - нищо. Вече не откривате онова момиче, което ви харесваше въпреки проблемите с талията и леките торбички под очите. Истината е, че се чувствате стара и нехаресвана, защото мъжът до вас по никакъв начин не ви кара да усещате обратното.

Нямате желание за докосване

Не желаете партньора до себе си, но изпитвате неприятно чувство, когато ви докосне и някой друг. Сякаш имате свръхчувствителност на кожата и предпочитате да стоите далеч от човешки допир. Настръхвате, когато някой понечи да ви прегърне и не можете да си представите как някога сте била интимна с човека до вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X