Напишете дума/думи за търсене

11 знака, с които Вселената ни предупреждава, че сме на грешен път

Много хора вярват, че нещата "просто се случват", но ако се успокоим от ежедневното темпо и се вслушаме в себе си и своята интуиция, често може да усетим как всъщност самите ние създаваме собствената си реалност.

Няма как да сме наясно във всеки един момент до какво водят или не биха довели нашите мисли и действия, но за щастие Вселената не е безучастна и ни подава сигнали за това дали сме на вярната пътечка или на грешната.

Като цяло нейните предупредителни сигнали се появяват във форма на нежелани обстоятелства и събития. Тези знаци са индикация, че енергията ни е отпушена или пък обратното - че някъде се е затлачила в ниски вибрационни мощности. Когато говорим за запушване, ние може да го усетим през мислите ни, които са тревожни и по-скоро негативни, и през действията ни, които са неадекватни и нервни. Съответно по този начин създаваме нежеланите обстоятелства в живота си.

Когато мислите ни са ясни, пълни с надежда и светлина, а действията - точни, спокойни и характерни със самоувереност, животът протича перфектно. Ние тогава си казваме: "О, днес имам страхотен късмет!" И изобщо не си даваме сметка, че всъщност

"късметът" е резултат от нашите мисли и спокойни действия.

За жалост, дори да го съзнаваме, не е лесна работа да минем от едни вибрационни мощности на други, особен когато става въпрос за "изкачване". Но това, което може да направим, е по всяко време да осъзнаваме в какъв момент се намираме и дали се движим по правилната пътека. Както казахме, за това осъзнаваме Вселената помага. Знаците, които тя ни дава, когато е необходимо да поспрем и/или да сменим посоката, са следните:

- Удряте си често крака

- Попадате в задръстване

- Другите ви гледат накриво и ви правят забележки по-често от обичайното

- Ранявате се

- Получавате известия за неочаквани разходи

- Имате лошо предчувствие

- Карате се постоянно с близките си

- Разболявате се често

- Имате главоболия

- Губите или чупите вещи

- Долавяте лоши миризми, странни звуци и неприятни вкусове.

Всеки от тези знаци говори за това, че трябва да се успокоите и да потърсите центъра си. Оставете този проект за малко, прекъснете тези разговори, спрете да мислите за това, което ви липсва, дразни, ядосва. Поемете дълбоко въздух и си припомнете упражненията за дишане.

- Обърнете си внимание - дайте си поне 10 минути за тренировка сутрин

- Пийте повече вода

- Слушайте повече музика

- Виждайте се повече с приятни хора

- Когато усетите успокоение, помислете къде е вашата грешка и се опитайте да не се връщате към нея. Самото осъзнаване на това, че сте тръгнали по неправилния път, ще смени посоката. От вас се иска единствено да повярвате на интуицията си и да не се страхувате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X