Напишете дума/думи за търсене

Боб Марли: Истината е, че всички ще те нараняват. Просто трябва да намериш онзи, за когото си струва да страдаш

Истинското име на Боб Марли е Робърт Неста Марли. През 1963 г. сформира групата The Teenagers, която се прекръства на The Wailing Rudeboys, след това на The Wailing Wailers и в крайна сметка финалното й име е The Wailers.

Групата добива огромна популярност в Ямайка в периода 1964 -1973 г. Още с първия албум Catch a Fire бандата става световно известна.

Припомняме ви няколко от неговите мъдрости.

1. Страхливец е мъжът, който събужда любовта на жена, без да има намерение да я обича.

2. Твърдо вярвам, че само веднъж в живота можеш да намериш някой, който да преобърне света ти напълно! Човек, на който можеш да кажеш неща, които никога не си споделял с друг, и той ще приеме всичко и дори ще иска да чуе още.

3. Нещата, които изглеждат маловажни на повечето хора като бележка, песен или разходка, се превръщат в безценни съкровища, пазени дълбоко в сърцето.

4. Отварящ сърцето си, знаейки, че то може да бъде разбито един ден и докато го правиш, разбираш какво е любов и радост, за каквито никога не си мечтал.

5. Разбираш, че да си уязвим, е единственият начин да позволиш на сърцето си да чувства наслада, толкова истинска, че те плаши. Намираш сила във факта, че имаш верен приятел и вероятно сродна душа, която ще ти остане вярна до края.

6. Обичай силно, защото когато има любов, тя трябва да се пази.

7. Защото перфектни хора не съществуват, но винаги има един човек, който е перфектен точно за теб.

8. Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за когото си струва да страдаш.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X