Напишете дума/думи за търсене

Дръжте тези мъже надалеч

През живота си мъжете изпълняват няколко роли. Могат да са приятели, братя, колеги, съседи...

Някои обаче от тези персонажи на всекиго и доста често те могат да бъдат доста токсични, особено когато се сблъскат с човек от срещуположния пол.

Има 7 типа, които саботират отношенията на мъжете с жените, които обичат.

„Татенцето“

Има жени, които обичат да наричат партньора си „татенце“. Това е така, защото този мъж подкрепя и дава сигурност на любимата си, която се чувства закриляната като в бащина прегръдка. Всъщност истината е малко по на юг. Татенцето има склонност да не гледа на партньорката си като на равна. Той иска от нея да играе ролята на дъщеря, която има нужда от родителски напътствия. Когато тя сгреши, той й се кара или доминира над нея по различен начин.

Лошото момче

Всяко романтична комедия ни учи, че жените винаги ще сме ненаситни, стане ли дума за лоши момчета. Той е вълнуващ, предизвикателен, често върви в комплект с мотор и кожено яке. Той е привлекателен, защото не се опитва да угоди на никого. Чисто и просто той си е той, а такъв тип откровеност се търси в една връзка. Но определено Лошото момче не е добро. На него трудно може да му се има вяра. Да, той е искрен, но само когато става дума за неговите нужди. С две думи, е достатъчен егоист, че да спи с друга жена без никакви угризения на съвестта.

Нагаждачът

Това е мъж, който е идеален за за познанство с вашите. На когото може да разчиташ, който ще те разбере винаги. Той ще пожертва себе си, за да е сигурен, че ще спечели родителите ви на своя страна. Може да изглежда добре на хартия, но досущ като хартията, той е плосък и еднопластов. Затова рано или късно на жената до него й се ще да „скъса“ тия отношения. Нагаждачът не става за дълга връзка, защото жената се чувства като в капан с него. Желанието му да угоди на всички, това, че не споделя как се чувства и какво наистина мисли, е бомба с часовников механизъм. А никой не иска да прегръща експлозив.

Рицарят в доспехи

Почти всяка героиня на „Дисни“ в края на приказката препуска на гръбна на белия кон на своя рицар, вперила поглед в хоризонта, пълен с надежда. Чарът, романтиката, увереността – всичко това е доста възбуждащо. Но има причина да не ни се случват точно по този начин нещата в живота.

Когато жената разчита изцяло на мъжа до себе си, тя става прекалено зависима от него. Да чакаш някой постоянно да те спасява, със сигурност закърнява способностите ти да оцеляваш. Отношенията ще се изродят в нужда, а не в любов. Това дава известна власт и надмощие на Рицаря, но това не са здравословни отношения. Даже и за анимираните герои.

Търговецът

Той е рационален и предвидим. Може да е много успешен в бизнеса, но в любовта може да е голям скъперник. Търговецът ще си води сметки за всичко – то това колко пъти е измил чиниите, пуснал пералнята и колко пъти е платил сметката в ресторанта. Със сигурност романтиката не му е силна страна.

Питър Пан

За какво ви е мъж, който отказва да порасне. Той е забавен. Жените обожават неговата ексцентрична природа, лекотата, с която той общува, а спонтанността му е заразителна. Но всички все някога порастваме. Не и той. Този тип мъже се провалят в това да спечелят уважението на жената, с която имат връзка. Неговите планове никога не се материализират, избягва да работи здраво за постигане на мечтите си. Той е един постоянен провал. Не е в състояние да се справя с истинските емоции и проблеми, което прави връзката доста фалшива.

Прелъстителят

Той има само един фокус – неговата любима. Казва точно това, което тя иска да чуе, кара я да се чувства още по-привлекателна и за него не съществува друга на този свят. Разбира се, това го прави още по-незаменим, защото коя жена не обича да я ласкаят. Проблемът при него е, че той не желае наистина отношения. Целта му е да получи плячката, след която е тръгнал, за да си докаже, че много го бива. Веднъж получил жената, той не е много сигурен какво ще прави с нея, затова си играе с нея като котка дотогава, докато на нея й писне или той си намери нова „мишка“. Той се страхува от сериозна връзка и изобщо не става за съпруг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X