Напишете дума/думи за търсене

5 типа мъже, от които е по-добре да бягаме

Не е ли глупаво, ако веднъж сме се разочаровали от някой наш партньор, да поставяме всички мъже под общ знаменател и да спрем с очакването, че нашата перфектна половинка съществува? Не ви карам да се помпате с излишен позитивизъм. Просто следващия път, когато излизате на среща, опитайте да прецените добре човека отсреща и не се захващайте със следните типажи:

Страхливецът

Всъщност най-вероятно ти си го поканила на среща, а не той - теб. Няма нищо лошо. Мъжете вече са толкова потиснати от разни нахакани и еманципирани жени, че не може да ги виним, че невинаги поемат инициативата. Страхливците обаче са сред нас и за съжаление не могат да бъдат преценени от пръв поглед. Трябва да сте бдителни и да търсите симптомите в дребните неща. Ако виждате, че ви харесва, но въпреки това изцяло оставя на вас инициативата и решението кога да се видите, къде да се видите, какво да правите, имайте едно наум. Страхливците трудно влизат в сериозни отношения, обикновено са мнителни, ревниви, а изправи ли се проблем между вас, блокират и не могат да го решат. Чакат той да се реши от самосебе си. Те трудно поемат отговорности, а такъв мъж не е мъж за семейство, внимавайте!

Самовлюбеният

Тези мъже по-лесно си проличават от пръв поглед. Обичат да говорят главно за себе си, обикновено са големи пудри, очакват да чуват комплименти за всяко свое малко и немалко постижение и не се интересуват особено от вашата персона и нейните потребности. На първата среща самовлюбеният бързичко ще се разкрие, защото ще ти дава съвети, може дори да си позволи да те критикува, без да те познава добре. Въобще той обича да "дава път в живота на другите". Той е досаден мърморко и дървен философ - черти, които с напредването на възрастта се изострят и стават още по-неприятни. С такива хора животът е труден, защото рядко признават грешките си и почти никога не са готови на жертви и компромиси.

Стиснатият

Не, тук не става въпрос за това, че няма да плати сметката или да ти даде пари за ново яке. Тук става въпрос за това, че обикновено стиснатите мъже не са широкоскроени хора. А това вече е истински проблем. С такъв човек животът вероятно ще е скучен и сив. Той не разбира защо е прекрасно да се пътува, защо е прекрасно да се прави добро на чужди хора, защо материалното няма никакво значение, ако душата е празна. Не ви трябва мъж с празна душа, особено ако вашата копнее за любов и приключения.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X