Напишете дума/думи за търсене

Мъжки таланти, които впечатляват жените

Кои са уменията, с които ще се превърнеш в любимец на жените? Дори и да не ти се отдават, време е да се посветиш поне в няколко от тях.

1. Владеене на чужди езици

Ако с лекота говориш поне един чужд език, ще направиш впечатление на мацките, които веднага ще те обявяват за образован и умен.

2. Свирене на музикален инструмент

За момичетата музикалността е не само знак за чувствителност, и за целеустеременост. Освен това е идеален повод за запознанство.

3. Компетентност на автомобилни теми

Точно защото много съвременни момичета шофират, те високо оценяват знанията на мъжката половина от света за коли.

4. Танци

Ако искаш да се покажеш едновременно уверен, хладнокръвен, страстен и комуникативен, танците са твоят начин. Не забравяй, че това е и езикът на любовта.

5. Кулинарни умения

Няма по-приятна изненада за една жена от собственоръчно приготвената вечеря. И е добро обещание за развитие на дълготрайни отношения.

6. Спорт

Физическата сила и издръжливост имат не по-малко значение за жените от духовния свят и чувствителността. Но не прекалявай с разговорите на спортни теми, за да не те вземат за досадник.

7. Стил

Всеки мъж си има свой стил. Но ако не нарушаваш тънката граница между небрежност и снобизъм, си изпълнил добре задачата си.

8. Ораторско умение

Не става дума за способността да не млъкнеш цяла вечер. А за умението да разказваш интересни истории и да водиш разговор - което със сигурност няма да остане незабелязано от една жена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X