Напишете дума/думи за търсене

Уроци по флирт

Срещате се със симпатичен непознат, но не събирате смелост да го заговорите? "Мила"ви дава няколко съвета как да го накарате сам да дойде при вас.

Най-ефективната техника на флирта е широката усмивка и кратките, остри погледи. Според изследвания, направени от психолози, повечето мъже се отнасят негативно към прекалено напористите жени. Така че не се обвинявайте в липса на смелост да осъществите първа контакта. Не са нужни думи - езикът на тялото е достатъчен.

За жените, които си мислят, че не са достатъчно привлекателни, има добра новина. Сигналите, които му изпращате, са по-важни от начина, по който изглеждате. Към бързите и красноречиви погледи, които му хвърляте, може да „добавите" и гланц за устни - той увеличава шансовете ви за романтична връзка, тъй като оставя по-ярко впечатление в мъжкото съзнание. Мъжете обръщат внимание и на невидими „жокери" като аромата на тялото и съотношението между обиколката на талията и бедрата.

Как да не се издъните на среща

Важно е не само да получите покана за среща, но и по време на нея да „закрепите" позициите си. Кои ваши действия ще му направят лошо впечатление?

? Разговорите по мобилния телефон и писането на sms-и.

? Грубото отношение към обслужващия персонал на заведението.

? Нарцисизмът, прекаленото говорене за себе си.

? Разговорите за диети.

Освен това, помнете, че първата среща не води до каквато и да била обвързаност - ако нещо не ви харесва или ви притеснява, нищо не ви задължава да продължите отношенията си с този човек.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X