Напишете дума/думи за търсене

7 черти на жените със стабилни връзки

Някои жени смятат, че силният пол им дължи нещо и го показват с отношението си към мъжа до себе си. Само че този подход може да бъде пагубен за доверието и взаимното уважение в една връзка.

Колкото и да ви се ща става на вашето, знайте, че въпреки въжделенията ви, мъжът не е длъжен да прави следните неща.

Да се грижи за вас

Мъжът до вас не е длъжен да ви осигурява храна, облекло и забавления. Това са постулати от времената, в които жените не драпахме за еманципираност и безкомпромисен феминизъм. Сега жънем това, което сме посяли.

Мъдрите жени знаят как да накарат мъжа да пожелае да се погрижи за тях.

Да ви отделя цялото си време

Никога не искайте от вашия партньор да се откаже от работата или хобито си, за да прекарва повече време с вас. Зрялата жена знае, че това ще го направи нещастен. Щастието в живота се състои от множество малки елементи. Не му го отнемайте за сметка на вашето задоволство.

Да избира между вас и някой друг

Дори и да става дума за някой от близките му приятели или роднини, който ви е неприятен. Това е изцяло негов избор. Споделете, че не харесвате отсрещния човек и помолете да не се вижда с него във ваше присъствие.

Да прави неща, които не обича

Ако той мрази да танцува, но мечтаете да изиграете невероятна салса заедно, шансовете са много малки и единственият вариант това да се получи е по негово желание. Представете си как бихте се почувствали, ако той се опита да ви принуди да направите нещо, което мразите.

Да се променя

Жена, която знае истинската стойност на връзката си, не изисква от партньора си да се променя. Тя знае, че е влюбена в човешко същество, а не в машина. Мъжът ще оцени жена, която го приема такъв какъвто е и го вдъхновява да стане по-добър човек по един ненатрапчив начин.

Да не поглежда други

Мъжете не могат да не поглеждат други красиви жени. Това е в противоречие с тяхната природа. Не става дума да толерирате желанието им да флиртуват открито с жените. Просто приемете спокойно факта, че мъжът до вас може да хвърля по едно око на някоя мадама с хубаво дупе.

Да доказва любовта си

Мъдрата жена не изисква никакви доказателства за любов и привързаност. Когато връзката между нея и партньора й е изградена на доверие, една жена никога няма да поиска да погледне в телефона му или да се опита да получи достъп до неговата електронна поща.

За да си гарантирате, че мир и хармония ще преобладават в отношенията ви, винаги се опитвайте да правите компромиси. И не забравяйте, че и двете страни понякога ще трябва да отстъпват на другия. Уважение, топлина, съпричастност и търпение – това са елементите, които трябва да присъстват в една зряла връзка. ьъ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X