Напишете дума/думи за търсене

Правилата на летния флирт

Вълните и слънчевите лъчи логично събуждат желанието за летни лудории. Ако сте на ваканция без половинка и нямате намерение да си търсите сериозно гадже, е добре когато флиртувате да спазвате някои техники за безопасност – за да се върнете с приятни спомени, а не с куп разочарования.

Широко затворени очи

В градски условия момичетата се оглеждат за Единствения и неповторимия – мъжът, с когото да прекарат остатъка от живота си: умен, красив, обаятелен, финансово стабилен. По време на ваканцията може да си позволите да се загледате по някой господин Тук-и-сега – човек, с когото ще ни е приятно да изкараме седмица – две. С други думи, поне веднъж годишно може да занулите очакванията си и да видите в мъжа отсреща просто човек, без да го товарите с мечтите си.

Другият живот

Лятото има способността да ни пренесе в тотално друга реалност – то е другият наш възможен живот. Затова оставете всички правила и навици вкъщи. Заменете „аз никога няма да” с „аз винаги ще” и ще се убедите как поредният ви отпуск ще се превърне в незабравимо приключение.

Експериментирайте

Герой на вашия ваканционен флирт може да бъде абсолютно всеки – единственото условие е да го харесвате. Но още по-важно е чувствата да са взаимни. Тук трябва да си почивате и да се забавлявате, а не да страдате и да нервничите. Така че ако още първият ден се влюбите в някой плажен красавец, но той упорито ви игнорира, просто сменете плажа. Или се огледайте и вижте кои представители на противоположния пол ви хвърлят изгарящи погледи. Ако те не отговарят на типа мъже, които обикновено ви ухажват – още по-добре! Отпускът ви е време да смените обстановката – нещо подобно на опитването на екзотичната местна кухня.

Лекотата на битието

Има теми на разговор, които са тотално недопустими за летния флирт: политика, пари, работа. Не се изкушавайте да излеете душата си за проблемите в личния живот и неприятностите в работата – те не са подходящи за чаша ледено вино на фона на морски залез. Освен това, постарайте се да се справите с любопитството си – събеседникът ви сам ще реши дали да ви издаде подробности от личен характер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X