Напишете дума/думи за търсене

Науката обясни защо жените избират лошите момчета

Има много жени, които тичат към мъже, за които майките им винаги са ги предупреждавали да не припарват.

Въпреки това любопитството и природата на тези момичета надделява и ги подтиква да се срещат с момчета, които носят само проблеми. Благодарение на научните изследвания сега знаем защо това се случва и защо добрите момичета избират да се срещат с мъже, които лесно могат да ги вкарат в неприятности.

Характеристики на „лошото момче“

Момичетата обичат мъже със самочувствие

Тези нечестиви момчета не биха имали силата да привличат момичета, ако нивото им на доверие в самите тях беше ниско. Въпросът е, че увереността, която притежават, е толкова висока, че прелива от избора на приятели, през автомобила, който карат, храната, която консумират....

Овулацията тласка момичетата към проблемни момчета

Жените си падат по лоши момчета, защото това е в природата им. Когато една жена е в овулация, хормоните й влияят на това когото тя възприема като страхотен материал на баща за бъдещите си деца. Близо до времето на овулация момичетата са привлечени от добре изглеждащи, харизматични и непокорни момчета.

Личността на „лошото момче“ е по-привлекателна

Те просто не се интересуват от нищо. За тях няма книга с правила или закони, които следват. Движат се със собствен ритъм и изглежда, че винаги живеят на ръба. Въпреки че обичат да контролират и се отнасят със страст към собствените си убеждения, те знаят как да се отнасят с дама и да я карат да се чувства доста добре в тяхната компания.

Жените търсят приключенски и забавен дух

Една от характеристиките на „лошото момче“ е любовта към приключенията и вълненията. За жените изглежда, че ако мъжът не живее див живот, това означава, че не е подходящ за тях. Те просто не могат да се наситят на този авантюристичен дух.

Момичетата се чувстват защитени около тях

Жените избират лоши момчета, защото искат мъжка фигура, с която да се чувстват защитени. Повечето жени, които се чувстват уязвими и се страхуват от престъпление, търсят мъж, който може да ги предпази. Силният им физически вид е причината дамите да се чувстват сигурни.

Момичетата избират привлекателни мъже пред добрите

В едно проучване на анкетираните жените им били раздадени профили с описанията и характеристиките на двама различни мъже. Повечето от дамите избрали профила с привлекателни физически черти, докато добродетелите на другия не му спечелили достатъчно овации. Благодарение на това изследване вече е ясно, че красивият външен вид се превръща в съществен фактор при избора на партньор за сериозна връзка.

Те освобождават „лошото момиче“

Психологът д-р Робин Маккей обяснява, че момичетата, които имат скрита вътрешна бунтовническа страна, са лесно привлечени от мъже, които могат да освободят „звяра” у тях. Обикновено при момичетата тази черта е била потисната по време на детството и един от най-лесните начини да извадят всичко това е да започнат да се срещат с непокорен мъж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X