Напишете дума/думи за търсене

Мощни мантри за по-добър живот

Всичко във вселената носи вибрация, включително думите, които изговаряме.

От векове хората използват думите за изцеление. Те може да бъдат използвани за разказване на история, за молитва и за изразяване на чувства.

Друг начин, по който думите може да бъдат използвани за изцеление, е чрез мантрите. Това са кратки, позитивно вдъхновени фрази, които носят мощна лечебна вибрация и може да помогнат на тялото, ума и душата да се освободят от всякакво напрежение.

Думата мантра свободно се превежда като "инструмент на ума". Това е така, защото мантрите имат силата да трансформират мисленето и да преначертаят мисловните модели и системите на вярата, които са внедрени дълбоко в подсъзнанието.

В традиционните практики се смята, че трябва да повторите мантрата 125 000 пъти, за да може наистина да стигне до най-дълбокото ниво на душата ви. На пръв поглед това може да звучи обезсърчително, но дори рецитирането на мантра няколко пъти в продължение на една седмица или месец може да доведе до промени в живота.

Мантрите са простички, но ефективни за всякакъв вид изцеление. Предлагаме ви 11 мощни мантри за изцеление на Танааз Чуб.

1. Знам, че съм обичана и подкрепяна през целия ден

Рецитирайте тази мантра три пъти, независимо дали е на глас или наум, веднага след като се събудите или когато усетите нужда от това. Когато рецитирате мантрата, прегърнете тялото си.

2. Това също ще премине

Рецитирайте тази мантра седем пъти на глас или наум по време на трудни периоди в живота си и когато преминавате през болезнени емоции.

3. Предавам тревогите си на Вселената

Рецитирайте тази мантра три пъти на глас или наум толкова често, колкото е необходимо. Визуализирайте себе си все едно сваляте бремето от раменете си и го предадете на Вселената, за да може тя да се погрижи за това, докато казвате думите.

4. Избирам всеки ден да се чувствам добре в кожата си

Рецитирайте тази мантра три пъти на глас или наум, докато се гледате в огледалото.

5. Аз съм точно там, където трябва да бъда

Повтаряйте тази мантра три пъти наум или на глас.

6. Освобождавам миналото си и прощавам на себе си

Казвайте тази мантра пет пъти на глас или наум, държейки ръцете върху сърцето си.

7. Всичко, което трябва да излекувам, вече е вътре в мен

Рецитирайте тази мантра пет пъти на глас или наум с ръце върху сърцето.

8. Нещата винаги работят в моя полза

Повтаряйте тази мантра три пъти на глас или наум.

9. Аз без усилие създавам живот, който обичам

Рецитирайте тази мантра шест пъти на глас или наум.

10. Взимам всичките си решения с любов

Тази мантра е най-добре да бъде казана след или по време на медитацията. Може да я включите в собствената си практика или да направите три-четири дълбоки вдишвания и издишвания с ръка на сърцето. Повторете мантрата наум 11 пъти. След това продължете с медитацията си, правейки още 3-4 дълбоки вдишвания и издишвания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X